reed Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 No i znowu doopa :? :cry: Pieprzony helikopter :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 No i znowu doopa :? :cry: Pieprzony helikopter :x Hehe pomęcz się sam tylko wtedy jest pełna satysfakcja z przejścia gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 No i znowu doopa :? :cry: Pieprzony helikopter :x jak pojawiał sie przerywnik to było zblizenie na takie żółte tabliczki na silnikach pod smigłami jedyna mozliwosc rozwalenia go to walic tylko tam najlepiej schowaj sie będąc na dachu pomiędzy dwoma ok.2 metrowymi murkami(czy cholera wie co to jest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 No i znowu doopa :? :cry: Pieprzony helikopter :x jak pojawiał sie przerywnik to było zblizenie na takie żółte tabliczki na silnikach pod smigłami jedyna mozliwosc rozwalenia go to walic tylko tam najlepiej schowaj sie będąc na dachu pomiędzy dwoma ok.2 metrowymi murkami(czy cholera wie co to jest) Co?? Na helikopter się zwala (nie ma tak łatwo :) ).... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Co?? Na helikopter się zwala (nie ma tak łatwo :) ).... czyli co???? mam juz nie pomagac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 No i znowu doopa :? :cry: Pieprzony helikopter :x jak pojawiał sie przerywnik to było zblizenie na takie żółte tabliczki na silnikach pod smigłami jedyna mozliwosc rozwalenia go to walic tylko tam najlepiej schowaj sie będąc na dachu pomiędzy dwoma ok.2 metrowymi murkami(czy cholera wie co to jest) Chyba cos zle zrobilem :( Bede musial do solucji looknac :oops: Odstrzelilem te dwie ostatnie linki co trzymaja maszt na wiezowcu , zatluklem wszystkich gostkoow (przesrany ten z granatnikiem) no i jakis glos odlicza czas , nigdzie nie moge wejsc, jedne szklane drzwi sie otwieraja, widze za nimi smiglowiec , ale nie da sie przestrzelic tych szyb :( , odlicznie sie koncy , po chwili na przerywniku podlatuje do mnie z drugiej strony ten smiglowiec i ordynarnie zastrzeliwuje :cry: 8O co zrobilem zle ze nie moge pona 8O dalac do tego helikoptera ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 No i znowu doopa :? :cry: Pieprzony helikopter :x jak pojawiał sie przerywnik to było zblizenie na takie żółte tabliczki na silnikach pod smigłami jedyna mozliwosc rozwalenia go to walic tylko tam najlepiej schowaj sie będąc na dachu pomiędzy dwoma ok.2 metrowymi murkami(czy cholera wie co to jest) Chyba cos zle zrobilem :( Bede musial do solucji looknac :oops: Odstrzelilem te dwie ostatnie linki co trzymaja maszt na wiezowcu , zatluklem wszystkich gostkoow (przesrany ten z granatnikiem) no i jakis glos odlicza czas , nigdzie nie moge wejsc, jedne szklane drzwi sie otwieraja, widze za nimi smiglowiec , ale nie da sie przestrzelic tych szyb :( , odlicznie sie koncy , po chwili na przerywniku podlatuje do mnie z drugiej strony ten smiglowiec i ordynarnie zastrzeliwuje :cry: 8O co zrobilem zle ze nie moge pona 8O dalac do tego helikoptera ? 8O zaraz zaraz to jestes w ostatniej misji gdzie kobitka wsiada do heli a Ty uniemozliwic odlot? jesli tak to wchodzisz na pierwszą wypustke potrzymującę linkę-bach-potem ze snajperki w drugą potem z czegos cięzkiego w podstawe masztu i bye byye yeah-max payne rulezzzz :D :D az miło powspominac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 No i znowu doopa :? :cry: Pieprzony helikopter :x jak pojawiał sie przerywnik to było zblizenie na takie żółte tabliczki na silnikach pod smigłami jedyna mozliwosc rozwalenia go to walic tylko tam najlepiej schowaj sie będąc na dachu pomiędzy dwoma ok.2 metrowymi murkami(czy cholera wie co to jest) Chyba cos zle zrobilem :( Bede musial do solucji looknac :oops: Odstrzelilem te dwie ostatnie linki co trzymaja maszt na wiezowcu , zatluklem wszystkich gostkoow (przesrany ten z granatnikiem) no i jakis glos odlicza czas , nigdzie nie moge wejsc, jedne szklane drzwi sie otwieraja, widze za nimi smiglowiec , ale nie da sie przestrzelic tych szyb :( , odlicznie sie koncy , po chwili na przerywniku podlatuje do mnie z drugiej strony ten smiglowiec i ordynarnie zastrzeliwuje :cry: 8O co zrobilem zle ze nie moge pona 8O dalac do tego helikoptera ? 8O Nie!!! Nie solucja. Pomyśl jak przechylić maszt. Bartezjusz, qrde nie mów dokładnie co ma robić tylko naprowadzaj na właściwy trop. Podpowiadając psujesz przyjemność gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Myslalem ze ten maszt sam opadnie w koncu, tak sie chwial w tym przerywniku :) Dziwilem sie ze po odstrzeleniu tych linek nie obalil sie, nie pomyslalem zeby w sam maszt przy.......dzwonic :P Dobra zwijam sie sproobowac :) Thx za pomoc all :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Bartezjusz, qrde nie mów dokładnie co ma robić tylko naprowadzaj na właściwy trop. Podpowiadając psujesz przyjemność gry. no sorki ale pytałem czy juz nie pomagac a jesli pytają a znamy odpowiedź to trzeba pomocy blizniemu udzielic a na powaznie-to juz wiecej pytan od reeda nie bedzie bo to koniec :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Bartezjusz, qrde nie mów dokładnie co ma robić tylko naprowadzaj na właściwy trop. Podpowiadając psujesz przyjemność gry. no sorki ale pytałem czy juz nie pomagac a jesli pytają a znamy odpowiedź to trzeba pomocy blizniemu udzielic a na powaznie-to juz wiecej pytan od reeda nie bedzie bo to koniec :lol: :lol: :lol: Ok już reed pewnie skończył. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Bartezjusz, qrde nie mów dokładnie co ma robić tylko naprowadzaj na właściwy trop. Podpowiadając psujesz przyjemność gry. no sorki ale pytałem czy juz nie pomagac a jesli pytają a znamy odpowiedź to trzeba pomocy blizniemu udzielic a na powaznie-to juz wiecej pytan od reeda nie bedzie bo to koniec :lol: :lol: :lol: Ok już reed pewnie skończył. :D No niestety, juz skonczylem :? Qrde szkoda ze taka krotka 8O Wczulaem sie w klimat , zaje 8O scie mi sie spodobala i .................. koniec :cry: Znacie moze jeszcze jakies gierki wlasnie w takim stylu jak Max ? Raczej malo gralem dotychczas, ale Max mnie podkrecil i jestem zadny JESZCZE :P :o :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Jak w temacie - wczytuje level i bez powodu wraca do Windowsa - brak żadnych komunikatów o błędzie. Mam WinXP Professional. Prosze o pomoc. (mam 2 wersje gry - 1 na płycie - wcale nie da się zagrać, druga ściągnięta z KAzzy i tam wczytuje i można zagrać, ale przy 2 etapie wraca do Windowsa i nie da się nic zrobić ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Mialem identyczny problem :) Poczatkowo chcialem zainstalowac najnowszego patcha, jednak poniewaz nie mam wersje legalna (inaczej) to pozniej nie chciala sie gra uruchamiac. Zaryzykowalem i sprobowalem zainstalowac troszke starszego patcha (w sumie byly wydane 2 patche) i ten zadzialal :))) Gra mi dziala, poziomy sie wgrywaja - wszystko jest miodzio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 musisz zainstalowac patcha 1.05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Witam! :D Mam oryginała Maxa payne (wersja polska ) i wiem że po wpisaniu parametru - developer powinny po F12 działać kody , a u mnie to nie idzie kto wie co jest powodem, albo kto wie jak inaczej sie do nich dobrać ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 mama cię nie uczyła że nieładnie jest oszukiwać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Zapomniałem dodać że kody oczywiście do celów edukacyjnych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 A po jaka cholera kody do Maxa ??????? 8O 8O 8O Przeciez poza jednym momentem to z palcem w d 8O pie przechodzi sie Maxa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Nie jestem pewien, ale musisz dopisać jeszcze jeden parametr -developerkeys i teraz w czasie gry F12 przerzuca cię w tryb konsoli gdzie klepiesz np: maxpayne_gamemode->gm_drawoutlines(1); - tryb wireframe :twisted: ( wyłączasz kod dając 0 - zero- w nawiasie c_setinvuerable(true); giveall god Można dopisać jeszce dwa kolejne parametry: -skipstartup - nie pojawia sie fulmik na początku gry -screeenshot F10 robi zrzut ekranu do katalogu z Maxem PS. Parametr zaczyna się od minusu, ale musicz dać odstep między nim a ostatinm znakiem w ścieżce dostępu -> C:Max Payne.exe -developer - developerkeys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Właśnie zainstalowałem Max Payna i mam problem. Problem polega na tym, że jak ładuje misje i już skończy ją ładować to gra się nie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> tylko wywala mi do windowsa :? . Czemu się tak dzieje ? Mam winXP professional. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 musisz sciągnąc patch 1.05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 zmień stery na 3082 lub 2311 - u mnie pomogło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 zmień stery na 3082 lub 2311 - u mnie pomogło :D bzdura-stery nie maja tu nic do rzeczy-chodzi o patcha pod xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 mam ten sam problem z winem 2000 ktos ma tego patcha /??/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 zmień stery na 3082 lub 2311 - u mnie pomogło :D bzdura-stery nie maja tu nic do rzeczy-chodzi o patcha pod xp Ja nie potrzebuje zadnego patcha, a tez mam winXP. To jest wina sterownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Zostaly wydane 2 patche do gry Max Payne. Pierwszy z nich nie zmienia zawartosc pliku *.exe (ktorym uruchamiamy gre) Drugi patch (czyli ten najnowszy) natomiast wlasnie tak robi, dlatego wszystkie pirackie wersje nie chca dzialac. Mialem ten sam problem. Po zainstalowaniu tamtego pierwszego patcha - wszystko dziala ok :) Zapewne chodzi o sterowniki, ale watpie aby ktos byl zainteresowany downgradem wersji driverow..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 No tez mialem ten ptroblem z Maxem na win 2k , raz mi wywalalo na pulpit raz wyskakiwal komunikat STOP 8O No ale po zmianie driverow bylo spox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 czy jest jakis inny sposob oprocz ladowania starych sterow, bo to jest dla mnie bez sesnu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Patch 1.05 usuwa kilka błędów min. lomunikat że przepełnił się bufor na karcie grafiki itp. Natomiast co do XP to Max biega pod nim bezproblemowo, tyle że jakieś 10fps wolniej od dajmy na to win98/win2k - w readme stoi że Remedy nie miało możliwości testowania Maxa pod XP bo go wtedy jeszcze nie było :lol: Co do crackowania i wspomnianego patcha to polecam http://www.gamecopyworld.com :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...