bociczek Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 przeciez w grze tez miales watek miłosny <_<Poczatek gry... Jak zabili mu rodzine - ale mi to watek o.O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 a z Mona? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkiZly Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 a to nie był MP2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 w dodatku jak sekundowy urywek można nazywać wątkiem miłosnym :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 A Max Payne z tej taniej serii od Cenegi działa na XP? Chodzi mi o pierwszą część. Bo z tego co pamiętam na XP nie działała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 (edytowane) działa, wystarczy zainstalować patcha 1.05, choć pamiętam że kiedyś uruchamiałem MP1 bez patcha na czystym XP i w dodatku Savage 4 [; i też śmigał ale z tym patchem bankowo Edytowane 14 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Właśnie skończyłem Max Payne - Antologia. Mimo upływu lat, klimat gierek dalej miażdży. Mogliby zrobić remake (szczególnie części 1, bo czas odbił swoje piętno na oprawie graficznej), na silniku Source, albo U3. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Problemem nie jest grafika, a AI przeciwników ;) O ile strzelają, aż zbyt celnie, to ich taktyka czasami jest chamsko debilna (strzelaj prosto, ew. cię zabiją - sadomaso :D ). Sam też kupiłem Antologię, ale coś mnie nie ciągnie do niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldomor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Posiadam zainstalowaną pierwszą część Max Payne'a z patchem 1,5 i soundfixem. Wszystko działa ok, gram sobie, ale za każdym razem po pewnym niedługim czasie gry wywwala mnie na pulpit, po prostu proces jest zamykany przez Windowsa... Do tego za każdym razem jak mnie kopnie na pulpit słychać przycięcia dźwięku i muszę restartować system, żeby to zamilkło :/ Próbowałem też na wersji 1.02, ale nic to nie dało. Co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2662 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Wiecie że robią remake ? Ale nie an pc tylko telefony z androidem i tablety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Remake nie, nie wiem czy nawet można to nazwać remasterem, wg mnie po prostu konwersja, tak samo jak zrobili GTA III. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Remake nie, nie wiem czy nawet można to nazwać remasterem, wg mnie po prostu konwersja, tak samo jak zrobili GTA III. Od dzisiaj dostępny jest juz na ipada itp. Na wersję na androida trzeba jeszcze poczekać chwilę. Cena ok - 2,5 euro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) 26 kwietnia będzie na Androida. Ciekawe czy mój fonik z Adreno 205 podoła. Ponoć wymagania ma spore w wersji na Androida. Niby tylko na Tegrę 3. Nvidia raczej by się tak nie angażowała w rynek gier mobilnych. Ale kto wie. Pewnie będą przerobione wersje na inne GPU skoro da się grać na ajphonie 3GS i to ponoć całkiem nieźle. Osobiście nie testowałem, więc poczekam na wersje na Andka. Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Właśnie opisałeś czym są smartfony i tablety w kwestii gier, a tyle ludzi twierdziło że Vita nie ma szans bo sprzęt mobilny co chwilę idzie do przodu. Tylko co z tego że idzie, skoro trzeba się co chwile zastanawiać czy jakas gra pójdzie, co występuje w jeszcze większej skali niż na PC. Dziwi mnie, że nie robią tych portów na Vitę, chyba że tam musiały by kosztować 5 razy tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Po pierwsze poczekajmy aż się pojawi na Androidzie, bo skoro nawet iPad1 może poradzić sobie z Max Paynem to nie sądzę, żeby miała być taka tragedia na Androidzie. Zresztą o ile tablety i telefony będą mieć odpowiednią moc to nie przeskoczą pewnych ograniczeń (jak chociażby sposób sterowania) i przez to nigdy nie osiągną pewnego poziomu, który na Vicie będzie dostępny. Dziwi mnie, że nie robią tych portów na Vitę, chyba że tam musiały by kosztować 5 razy tyle.A mnie to akurat w ogóle nie dziwi - ile masz sprzedanych Vit, a ile telefonów i tabletów razem wziętych chodzi na Androidzie? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...