KomTaRkIn Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 mam motke e398 i juz ja zaraz zniszcze chyba ze: 1.ktos mi powie jak wylaczyc dlugie smsy,bo potrafi podzielic 112znakow na 2 smsy 2.podlaczyc ja do koma.wykrywa mi jako nie znane urzadzenie lub motorola e398 z wykszyknikiem ale nie ma transferu. 3.jak ja przyspieszyc jak juz ja podlacze? szukalem szybkiego telefonu a dali mi kaszlaka>:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 co do pierwszego pytania nie uzywaj polskich znakow, poniewaz wtedy uzywa innego kodowania 8bitowego i na 1sms jest 70 znakow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KomTaRkIn Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 czy ma znaczenie jakie jest to usbe?1.1 czy 2.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakero Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 jedną z przyczyn dla którch twój telefon porusza sie ja "kaszlak"jest wersja oprogramowania. mozesz ja sprawdzic następująco->ustawienia->stan telefonu->inne informacje->wersja s/w ... wersję określają trzy ostatnie znaki tj: 59R, 29R, 95R itp. lecz ingerowanie w te sprawy wiąże sie z utrata gwarancji :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...