Raczek_GD Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Witam. Mam zamiar niedługo wymienic karte dzwiekowa. Tylko ktora wybrac ? zastanawiam sie czy warto dopłacac 40zl do ES czy roznica wogole bedzie słyszalna ? - SOUND BLASTER AUDIGY LS OEM 96.00 zł - SOUND BLASTER AUDIGY ES OEM 136.00 zł i nie krzycznie na mnie za głosno bo jestem nowy i sie nie znam :lol: :lol: z gory dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 chmmmmmmmmm To już chyba ze setny temat pt którego Audigy wybrać LS czy ES heh zastanawiające wieć ja po raz setny odpowadami LS to kiła i mogiła nie posiada EAX sprzętowego, tylko programowy (taki to ja se moge mieć na Live) ES takowy posiada LS nie posiad aprocesora efektów EMU czyli wizytówki wszystkich kart SB od Live wzywż, gdybym to ja miał kupować nie zastanawiałbym się zbytnio odpowiedź warto dopłacać te 4 dychy żeby mieć coś niż mieć jakiś shit, topic uważam za zamknięty, co najprawdopodobniej zaraz się stanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_GD Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 ok wielkie dzięki, jak to którys juz temat o tym to skasujcie go, bo itak sie dowiedziałem to czego chciałem :) jeszcze raz thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...