konios Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Siema!!!!!! Ma glosniki ModeCom MC-AV 2000 i karte muzyczna SB Live5.1. Mój problem jest taki ze przednie satelitki grają mi glosniej niz tylne. Czy to jest normalne czy moze w ustawieniach cos zle mam ustawione??? Pomozcie mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 to nie wina glosnikow a konfiguracj karty. NIe masz czasem aktyowowanej funkcji CMSS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 rownie dobrze masz poprsotu przednie kolumny ustawione glosniej niz tylne. zobacz w mixerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 problem jest juz rozwiązany. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...