...fre0n... Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Która z tych kart ma większą wydajność w grach, wydawałoby się że pozycja 1, może posiadacze tych kart mogli by mi doradzić :?: (bez oc): 1) Sapphire Radeon 9800SE 128MB (256 bit) Opis1 2) Sapphire Radeon 9600XT 128MB (128 bit) Opis2 Karty kosztują tyle samo i mam dylemat...chyba zeby kupić jakiegoś FX'a... Co radzicie *jakby co FAQ czytałem :wink: **potoków nie będę odblokowywał[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 wydajniejszy powinien być radek 9800se ze względu na szyne 256 bit, ale nie kupuj żadnej z nich, tylko kup se z pcseriwsu xv9800sepro, zapłacisz 20 złoty wiecej a grafe będziesz miał dużo lepszą Nie doczytalem zdania, ze nie będzie odblokowywał, można wiedzieć czemu ? W pcserwisie testują tą grafe na modowalność, taka trafia do ciebie, a ty wystarczy, że podczas instalacji omeg wybeirzesz 9800se=>9800pro i cieszysz się 8 potokowcem z 256 bitową szyną za nieduże pieniądze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...fre0n... Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 A może najlepszym wyjściem byłoby kupno 9700Pro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Najlepszym wyjsciem jest zrobic tak jak pisze Garfield....pcserwis daje gwarancje modowalnosci...wiec za darmo robisz sobie z radeona se wersje pro.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Nie za darmo :P Placisz 60zl wiecej za gwarancje modowalnosci ( i nie dostajesz gwarancji na karte z 8 potokami tylko 4...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Torwald niby tak, ale jakoś mało słychać o padających potokach po jakims okresie, czyli jeśli dobrze przetestujesz (a masz 10 dni) i nie wykryjesz żadnych artów to grafa na 90 pare % będzie chodzić tak cały czas, natomiast jak ci się grafa uwali tak, źe przed i po modzie ma problemy z dzialaniem (czyli uszkodzenie grafy nie wynikające z modowania i niezależne od niego) to dostajesz inny model modowalny A co do autora topicu, jak już na serio nie chcesz nic modować (choć omegami to bajecznie proste) kup 9700pro, ostanio widziałem na gwarze 8 miechów za 680, też się nie zawiedziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...