rred Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Witam Mam następujący problem: chce podzielić partycje na dwie mniejsze za pomoca PartitionMagic, ale nie daje rady. Robiłem to juz nie raz więc wiem jak to sie robi. Przy akceptowaniu zmian wywala mi błąd dzielenia przez zero. Najciekawsze jest to ze jak spróbowałem usunąć całą 17Gb partycję to zamiast 17Gb wolnej przestrzeni dyskowej pojawiły sie dwie jedna 10Gb a dróga 7Gb. Niewiem juz co ma zrobić dane z tej partycji są mało ważne i moge je stracić ale zalrzy mi na zachowaniu danych na innych partycjach. Prosze pomóżcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 a próbowałeś standartowym menedżerem partycji w winXP. U mnie też swojego czasu PM wywalał błędy (nie chciał się nawet odpalić) , a tamten działał OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...