Szyszek Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Witam Nie wiem czy pisze to w dobrym miejscu...wybaczcie jestem tu pierwszy raz... A więc mam problem. Kupiłem głośniki Creative 5.1 a żeby mi działały to również karte sound blaster live! 5.1:-) Podłączam karte dźwiękową do kompa(nie miałem z nią sterowników)wybrałem jakiś sterownik z listy(mam system Win XP)no i działają tylko 2 głośniki i bufer...gdy ściągnołem sterownik i próbowałem go zainstalować wyskakiwał napis że nie ma podłączonego żadnego użądzenia SB do kompa. I nie wiem co teraz z tym zrobić...Pomocy!!! Tylko mówcie po polsku:-)z góry Dzięx!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Ostatnie SB Live 5.1 sa do D_upy. Osobiscie wrocilbym do sklepu dolozyl z 40zł i wzial najprostsze Audigy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiu_brzeg Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Musisz poprostu zainstalować odpowiednie stery. To jest przyczyna na 100%. Stery bez problemu znajdziesz w internecie np. files.creative.com/manualdn/Drivers/Others/7524/SBLIVE_HOTFIX_031226.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...