Skocz do zawartości
gate26

Max cena za GeForce 2 GTS Titanium 64 DDR TV-OUT ??

Rekomendowane odpowiedzi

teraz k6 -2 525 256 sdr - jeśli bym zaś kupił tą kartę to wsadziłbym to do gigabyta7vrx 1600xp 256 sdr. szukam czegoś na przetrwanie z rozrywką do marca kwietnia 2003 wtedy to pewnie zainwestuję w kompa jakieś 3-4 tys Znaczy zostanie tylko płyta....a reszta new. pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy nowsze giery będą pod tym płynnie chodziły?? zaznaczam że na razie monitorek to 15" więc rozdzielczości będą niewysokie...

Raczej powinny, ale jak juz masz kupowac GF2 to lepiej wez Ti jest niewiele droższa [na allegro jakies 300zł]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy nowsze giery będą pod tym płynnie chodziły?? zaznaczam że na razie monitorek to 15" więc rozdzielczości będą niewysokie...

Raczej powinny, ale jak juz masz kupowac GF2 to lepiej wez Ti jest niewiele droższa [na allegro jakies 300zł]

Przecież napisał ze chce kupić Titanium

a jesli chodzi o aktualne gierki to mysle ze pograsz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie che sie z toba kłucić, ale czy tu masz jakies problemy ze wzrokiem.

On napisał ze chce kupić wersje GTS, a nie Titanium.

Jak dla mnie jest spora róznica miedzy tymi dwoma kartami [miałem przyjemnosc posadac obydwie], fakt nie jest to moze przepasc jak od wersji mx, ale wersja Ti bedze zawsze szybsza niz GTS

Nie wierzysz, zajrzyj tu:

http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=geforce2pro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeczytaj sobie dokładnie tetam pisze:

wygląda na to ze nigdy nie sciągałeś z zadnej z nich coolera bo jakbyś sciągnął to byś zobaczył ze na na każdej pisze GTS nie wazne czy to jest GTS czy PRO czy Ti i jesli jest to jakaś z tych dwóch ostatnich to po prostu z boku jest odpowiedzni dodatkowy napis ale na kazdej jest napisane GTS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeczytaj sobie dokładnie tetam pisze:

wygląda na to ze nigdy nie sciągałeś z zadnej z nich coolera bo jakbyś sciągnął to byś zobaczył ze na na każdej pisze GTS nie wazne czy to jest GTS czy PRO czy Ti i jesli jest to jakaś z tych dwóch ostatnich to po prostu z boku jest odpowiedzni dodatkowy napis ale na kazdej jest napisane GTS

cooler sciagełem ale z GTS [własnorecznie zakładałem BluOrb-a]

Lecz w 3dmarku miałem lepsze wyniki o 300 punktów na Ti,

moze to jednak przypadek... a moze wersja Ti która maałem maiła lepsze pamiatki? niewazne

lepij zeby brał wersje Ti.

W ogóle na stronce nvidi twerdza ze:

GeForce2 GTS

800 Million

5.3GB/s

>25 Million

a Titanium

1 Billion

6.4GB/s

31 Million

to jest chyba drobna róznica nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie moge sie nie zgodzic ze wersja Ti jest szybsza od Pro a Pro od GTS ale mi chodziło o to ze kolega w temacie zawarł: GeForce 2 GTS Titanium 64 DDR i tu ma racje ponieważ kazdy Pro i TI to jest GTS tylko o zwiększonym taktowaniu pamięci lub rdzenia - nie różni sie budową w porównaniu do MX-a

chip core mem

GTS 200 333

PRO 200 400

TI VX 225 400

TI 250 400

ULTRA 250 460

i to było na tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie lepiej GeForce 4 MX 440 wkoncu to prawie to samo a le lepsza wydajnosc. Tez kosztuje kolo 300

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może ktoś z was słyszał lub miał do czynienia z płytą ECSa ze zintegrowanym durniem 1.2 +grafa(nie wiem jaka) + dźwięk + sieciówa za jakieś 350 zł?? może to było by lepszym rozwiązaniem oczywiście + ten Gf Ti

dzis sie tym bawilem calkiem ladnie chodzi ale to twoja decyzja wkoncun praktycznie nic tam nie wymienisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie che sie z toba kłucić, ale czy tu masz jakies problemy ze wzrokiem.

Jak dla mnie jest spora róznica miedzy tymi dwoma kartami [miałem przyjemnosc posadac obydwie], fakt nie jest to moze przepasc jak od wersji mx, ale wersja Ti bedze zawsze szybsza niz GTS

Nie wierzysz, zajrzyj tu:http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=geforce2pro

a ja myslalem ze napisane jest GTS a za tym Titanium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz na Gfach się nie znam zakończyłem edukację na VooDoo3 . Jakość tych kart DFXa zajebista ale była... Teraz potrzebuję czegoś za max 300zł a potem zobaczymy na co mnie będzie stać. Także wszelkie namiary na karty niedrogie a wydajne są mile widziane a punkty w marku ... tym się będę martwił w next year

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slyszalem o tej plycie ze zintegrowanym procem ale takiego cuda jeszcze w zyciu nie widzialem - Duron XP 1200+ (bo niby FSB 105 ?). Jednak to wciaz 850 Mhz.

Co do karty to faktycznie, jezeli masz 300 pln na nia to zastanow sie nad uzywana gf4mx440, lub nowa ale noname.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobaczę co i za ile oferuje Allegro - w sumie to jeśli znajdę taniego gf4 to może i padnie na niego. tak jak "mówiłem" wcześniej - nie chce mi się wydawać na razie za dużo. A tą płytę widziałem w cennikach sklepów i nie ma tam że jest to DURON XP tylko D1.2??? to dopiero jazda. Dziś się wybiore osobiście i zapytam sprzedawcę czy świadomie zamieszczają takie dane.....pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...