gate26 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 dzieki za totalnie wszystkie wypowiedzi ... aha jest używana chyba ze 4 miechy tyle o niej wiem.[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 myśle ze taki maks to jakies 270 za tyle schodzą na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 czy nowsze giery będą pod tym płynnie chodziły?? zaznaczam że na razie monitorek to 15" więc rozdzielczości będą niewysokie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 a co masz w kompie procek mobo ile pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Na tym sprzęcie co mam to np: Warcraft III chodzi płynnie w 1024 ma max ustawieniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 teraz k6 -2 525 256 sdr - jeśli bym zaś kupił tą kartę to wsadziłbym to do gigabyta7vrx 1600xp 256 sdr. szukam czegoś na przetrwanie z rozrywką do marca kwietnia 2003 wtedy to pewnie zainwestuję w kompa jakieś 3-4 tys Znaczy zostanie tylko płyta....a reszta new. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 czy nowsze giery będą pod tym płynnie chodziły?? zaznaczam że na razie monitorek to 15" więc rozdzielczości będą niewysokie... Raczej powinny, ale jak juz masz kupowac GF2 to lepiej wez Ti jest niewiele droższa [na allegro jakies 300zł] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Teraz War Craft 3 na tym co pisałem + VooDoo3 3000 mam od 15 do 5 klatek(max low detal) hehe Stąd powód do dość szybkiej zmiany konfigu ale za jak najmniejszą kasę....aż do next roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 czy nowsze giery będą pod tym płynnie chodziły?? zaznaczam że na razie monitorek to 15" więc rozdzielczości będą niewysokie... Raczej powinny, ale jak juz masz kupowac GF2 to lepiej wez Ti jest niewiele droższa [na allegro jakies 300zł] Przecież napisał ze chce kupić Titanium a jesli chodzi o aktualne gierki to mysle ze pograsz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 może ktoś z was słyszał lub miał do czynienia z płytą ECSa ze zintegrowanym durniem 1.2 +grafa(nie wiem jaka) + dźwięk + sieciówa za jakieś 350 zł?? może to było by lepszym rozwiązaniem oczywiście + ten Gf Ti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 wszystko jest tutaj poczytaj sobie http://www.benchmark.pl/artykuly/rzut_okie...L/strona-1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 dzięki + piwo zimne!!! czytam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 pifko to jest to co tygryski lubią najbardziej 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 czy nowsze giery będą pod tym płynnie chodziły?? zaznaczam że na razie monitorek to 15" więc rozdzielczości będą niewysokie... Raczej powinny, ale jak juz masz kupowac GF2 to lepiej wez Ti jest niewiele droższa [na allegro jakies 300zł] Przecież napisał ze chce kupić Titanium a jesli chodzi o aktualne gierki to mysle ze pograsz Nie che sie z toba kłucić, ale czy tu masz jakies problemy ze wzrokiem. On napisał ze chce kupić wersje GTS, a nie Titanium. Jak dla mnie jest spora róznica miedzy tymi dwoma kartami [miałem przyjemnosc posadac obydwie], fakt nie jest to moze przepasc jak od wersji mx, ale wersja Ti bedze zawsze szybsza niz GTS Nie wierzysz, zajrzyj tu: http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=geforce2pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 heh ale lipa duron XP mówiąc szczerze to po raz pierwszy to usłyszałem / wyczytałem... Szkoda że piffko wirtualnie wysłałem ale ... wypiję za twoje zdrowie pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 przeczytaj sobie dokładnie tetam pisze: Max cena za GeForce 2 GTS Titanium 64 DDR TV-OUT ?? On napisał ze chce kupić wersje GTS, a nie Titanium. wygląda na to ze nigdy nie sciągałeś z zadnej z nich coolera bo jakbyś sciągnął to byś zobaczył ze na na każdej pisze GTS nie wazne czy to jest GTS czy PRO czy Ti i jesli jest to jakaś z tych dwóch ostatnich to po prostu z boku jest odpowiedzni dodatkowy napis ale na kazdej jest napisane GTS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 przeczytaj sobie dokładnie tetam pisze: Max cena za GeForce 2 GTS Titanium 64 DDR TV-OUT ?? On napisał ze chce kupić wersje GTS, a nie Titanium. wygląda na to ze nigdy nie sciągałeś z zadnej z nich coolera bo jakbyś sciągnął to byś zobaczył ze na na każdej pisze GTS nie wazne czy to jest GTS czy PRO czy Ti i jesli jest to jakaś z tych dwóch ostatnich to po prostu z boku jest odpowiedzni dodatkowy napis ale na kazdej jest napisane GTS cooler sciagełem ale z GTS [własnorecznie zakładałem BluOrb-a] Lecz w 3dmarku miałem lepsze wyniki o 300 punktów na Ti, moze to jednak przypadek... a moze wersja Ti która maałem maiła lepsze pamiatki? niewazne lepij zeby brał wersje Ti. W ogóle na stronce nvidi twerdza ze: GeForce2 GTS 800 Million 5.3GB/s >25 Million a Titanium 1 Billion 6.4GB/s 31 Million to jest chyba drobna róznica nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 oba to NV15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 nie moge sie nie zgodzic ze wersja Ti jest szybsza od Pro a Pro od GTS ale mi chodziło o to ze kolega w temacie zawarł: GeForce 2 GTS Titanium 64 DDR i tu ma racje ponieważ kazdy Pro i TI to jest GTS tylko o zwiększonym taktowaniu pamięci lub rdzenia - nie różni sie budową w porównaniu do MX-a chip core mem GTS 200 333 PRO 200 400 TI VX 225 400 TI 250 400 ULTRA 250 460 i to było na tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ten ecs integra to jednak lipa totalna... lepiej se GA kupię i durnia 800-1100 i na jedno PRAWIE wyjdzie pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ten ecs integra to jednak lipa totalna... lepiej se GA kupię i durnia 800-1100 i na jedno PRAWIE wyjdzie pozdro nie ma sie co zastanawiać ten ecs to do biura jest super nic lepszego nie potrzeba ale do domciu sie nie nadaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 THX all za poszerzenie horyzontów pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 czy nowsze giery będą pod tym płynnie chodziły?? zaznaczam że na razie monitorek to 15" więc rozdzielczości będą niewysokie... Raczej powinny, ale jak juz masz kupowac GF2 to lepiej wez Ti jest niewiele droższa [na allegro jakies 300zł] a nie lepiej GeForce 4 MX 440 wkoncu to prawie to samo a le lepsza wydajnosc. Tez kosztuje kolo 300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 może ktoś z was słyszał lub miał do czynienia z płytą ECSa ze zintegrowanym durniem 1.2 +grafa(nie wiem jaka) + dźwięk + sieciówa za jakieś 350 zł?? może to było by lepszym rozwiązaniem oczywiście + ten Gf Tidzis sie tym bawilem calkiem ladnie chodzi ale to twoja decyzja wkoncun praktycznie nic tam nie wymienisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 czy nowsze giery będą pod tym płynnie chodziły?? zaznaczam że na razie monitorek to 15" więc rozdzielczości będą niewysokie... Raczej powinny, ale jak juz masz kupowac GF2 to lepiej wez Ti jest niewiele droższa [na allegro jakies 300zł] Przecież napisał ze chce kupić Titanium a jesli chodzi o aktualne gierki to mysle ze pograsz Nie che sie z toba kłucić, ale czy tu masz jakies problemy ze wzrokiem. On napisał ze chce kupić wersje GTS, a nie Titanium. Jak dla mnie jest spora róznica miedzy tymi dwoma kartami [miałem przyjemnosc posadac obydwie], fakt nie jest to moze przepasc jak od wersji mx, ale wersja Ti bedze zawsze szybsza niz GTS Nie wierzysz, zajrzyj tu:http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=geforce2pro a ja myslalem ze napisane jest GTS a za tym Titanium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Widzisz na Gfach się nie znam zakończyłem edukację na VooDoo3 . Jakość tych kart DFXa zajebista ale była... Teraz potrzebuję czegoś za max 300zł a potem zobaczymy na co mnie będzie stać. Także wszelkie namiary na karty niedrogie a wydajne są mile widziane a punkty w marku ... tym się będę martwił w next year Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Slyszalem o tej plycie ze zintegrowanym procem ale takiego cuda jeszcze w zyciu nie widzialem - Duron XP 1200+ (bo niby FSB 105 ?). Jednak to wciaz 850 Mhz. Co do karty to faktycznie, jezeli masz 300 pln na nia to zastanow sie nad uzywana gf4mx440, lub nowa ale noname. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 zobaczę co i za ile oferuje Allegro - w sumie to jeśli znajdę taniego gf4 to może i padnie na niego. tak jak "mówiłem" wcześniej - nie chce mi się wydawać na razie za dużo. A tą płytę widziałem w cennikach sklepów i nie ma tam że jest to DURON XP tylko D1.2??? to dopiero jazda. Dziś się wybiore osobiście i zapytam sprzedawcę czy świadomie zamieszczają takie dane.....pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...