Gość ufi Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Mam problem a mianowicie stare chlodzenie procesora uleglo uszkodzeniu, wiec kupilem nowe, przyszlem do domu a ty zonk! Mocowanie do radiatora nie pasuje do tego ktore mam na plycie glownej. Nie mam pojecia co zrobic wiec prosze o pomoc. Gdzie moge kupic takie radiatory albo podstawki pod radiator?? Zdjeci plyty zamieszczem nizej (to nie jest moja plyta) tak wyglada to dziwne mocowanie. Mam Pentium 4 1,7 na jadrze Willamatte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 moze cos na temat chlodzenia nowego? co za cooler i jak go chcesz mocowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam16v Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Poszukaj na allegro używanego coolera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ufi Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Cooler ktory kupilem to miedziany zalman z cichym wentylem, nie chce mi sie szukac modelu wiec sry, mocowany jest do tego polmanego koszyczka :-(, jakos chodzi narazie bo skleilem ten koszyczek cyjanopanem :wink: ale za dlugo to on nie pociagnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...