Gość m60 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Witam Mam maly problem z wyborem bloczka do WC, chcialbym kupic blok, ktory pasowalby zarowno pod AthlonaXP, jak i pod P4/AMD64, poniewaz za pare miesiecy bede najprawdopodbniej zmienial sprzet (nie wiem czy na P4 czy AMD64) i nie chcialbym zmieniac bloczka. Ktory z blokow do WC pasowalby? Zastanawiam sie nad Urielem multitop z MCS, ale posiadam plyte Epox 8rda+, wiec nie wiem czy on tam w ogole wejdzie. Moze ktos kto ma WC na tej plycie pomoglby w doborze bloczka. Jeszcze jedno, czy Uriel rev2 i Uriel multitop to ten sam bloczek :?: :) dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Tak to ten sam blok z roznymi topami :P IMHO lepiej poczekac na nowe bloczki z roznych stajni :D To te stanieja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m60 Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Tak to ten sam blok z roznymi topami :P IMHO lepiej poczekac na nowe bloczki z roznych stajni :D To te stanieja :D Spoko, a czym sie roznia wlasciwie te topy od uriela rev2 i multitop? Uriela z multitopem mozna kupic w mcs, a rev2? Czy nie daloby sie kupic samego topu do takiego bloczka? Znalazlem jeszcze cos takiego http://www.overclockers.pl/txt.php?id=wate...terblocks&str=2 - w tej recenzji jest pokazany uriel v2.5. Gosciu musial w tescie ucinac kawalki topu, bo nie wlazil mu ten uriel na plyte Abita pod AMD64... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Ja proponuje X3m'a Amd z nakladkami... X odpada bo trzeba zmieniac cale topy - co kosztuje... Ew poczekac co Samhain/Mate/Thorn wymysla ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srokus Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 a ja proponuje poczekac do zmiany procka i wtedy kupic bloczek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 a ja mam takie pytanko (pytalem juz o to w topicu o powerxie ale jakos krucho z odp) czy wogole konstrukcja topu pod a64 (tozn pasujaca pod te 90mm dziurki) nie oznacza ze takie cudo sie nie zmiesci np na nf7? bo soboe wlasnie wybieram bloczek i jezeli z gory musze odpuscic 1 blok na sA i a64 (bo wtedy moglbym nawet zaplacic wiecej za cos mniej wydajnoego ale zeby nie miec pozniej kosztow przy przesiadce)to mi sie zageszcza wybor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...