Mati.pl Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 mam seagate 40 GB. od wczoraj wydobywa się z niego taki dziwny dźwięk: lekkie piszczenie (mam na myśli taki odgłos jak wydają świerszcze (mowie poważnie)) i jak ładuje sie coś to takie "chrobotanie". Wiecie może co to ma być? Czy dysk jeszcze pożyje? czy to oznacza że się kończy :(? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati.pl Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 nikt nic nie wie >>??<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 jak problemy z dzwiękiem to chyba tylko laryngolog pomoże :D. A tak na serio moja Barracuda też zaczęła piszczeć i niestety przypuszczam, że jej żywot się kończy, a jedna już odeszła w krainę zapomnienia :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...