Mckolt Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Od niedawna pojawiły się w sprzedaży karty z serii Radeon X700 Zastanawiam się nad wyborem tej karty http://sklep.pclab.pl/index2.php?id2=menu_...28TD&kat=&pkat= a radeonem 9800 oczywiscie na pcb od xt. Znacie może osiągi w markach tej karty? Zalety wady itp. Prosiłbym o pomoc z wyborem Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 jezeli chcesz zmienic wszystko co masz na razie w kompie to mozesz sie zastanawiac nad x700 bo z tego co ja widze to ona jest PCI-E a tak abstraciach!ac to ponoc calkiem fajne karty . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 x700XT jest owiele bardziej poprawiona od x600, ma wydajnosc podobna do 6600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Na twoim miejscu zostawiłbym ten tysiąc w kieszeni bo najprawdopodobniej nieodczujesz wogule różnicy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mckolt Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Na twoim miejscu zostawiłbym ten tysiąc w kieszeni bo najprawdopodobniej nieodczujesz wogule różnicy :D Wiem ale karty są w takiej samej cenie (podobnej) a musze coś kupić bo mi się ta w opisie spaliła :( a nie była na gwarancji jest na PCI-E czyli mi nie podejdzie? (nie jestem wtajemniczony) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viruspl Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 PCI-E to nowy slot w płycie głównej. Płyty główne z PCI-E nie posiadają wejścia agp, dlatego musisz zmienić płyte główną, aby ta karta mogła u Ciebie działać. Dużo na temat PCI-E jest w artach na www.benchmark.pl. Poczytaj jeżeli chcesz kupić karte z pod pci-e. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mckolt Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 PCI-E to nowy slot w płycie głównej. Płyty główne z PCI-E nie posiadają wejścia agp, dlatego musisz zmienić płyte główną, aby ta karta mogła u Ciebie działać. Dużo na temat PCI-E jest w artach na www.benchmark.pl. Poczytaj jeżeli chcesz kupić karte z pod pci-e. Dzieki za wyjasnienie "wiruspl" . Plyty nie będe zmieniał i pewnie kupie radka 9800 (z gwarancją tym razem) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Dzieki za wyjasnienie "wiruspl" . Plyty nie będe zmieniał i pewnie kupie radka 9800 (z gwarancją tym razem) :wink:A nie lepiej troszke dołożyć i kupić 6800LE? Raczej nie opłaca sie teraz kupować kart starej generacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 a czy nie wiadomo nic o tym aby ta karta miała na AGP wyjść? wiecie coś o tym? chodzi mi o każdą z seri X700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_2pac Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 z tego co wiem to x700 chyba nie bedzie na agp...ale chyba x800 leci na agp (nie liczac wersji x800 na pci-e) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solo/ng Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Kup 6600GT (ponad 7000 w 3dmarku2003) lub doloz troche i kjup 6800. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...