worek Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 potrzebuję programu , którym mógłbym konwertować wmv do mpeg albo avi. No i byłoby miło gdyby ów program miał możliwość łączenia kilku filmów w jeden. byłoby miło gdyby owy program był prost w użyciu :> jeżeli istnieje takie oprogramowanie to prosiłbym o podanie nazwy prgramu. Byłbym zobowiązany pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 ja polecam virtualdab prosty latwy w obsludze programik no ewentualnie mozesz zainwestowac :lol: w adobe premiere pro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 VirtualDub od wersji bodajze 1.3 nie obsluguje wmv i asf. Ale znalezienie starej wersji nie stanowi problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 kurcze dopadałem virtualdbua versji 1.3 c i nie obsługuje wmv :( nie ma jakiś innych programów ? (ten adobe premiere to jakiś chyba za kozaczny dla mnie ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 he he ja polecam program ulead video studio 7 se( w mirę tani) b.dużo opcji intuicyjna obsługa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Poszukaj Programu VirtualDubMod przerobiona wersja virtualduba'a potrafi operowac na wiekszej ilosci formatch (ogolnie program to all in one wszystkich modow virtualdub'a). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 :lol: microsoft movie maker.. w katalogu program filez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 :lol: microsoft movie maker.. w katalogu program filez :D media maker obsługuje z tego co wiem na wyjściu tylko wmv :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 ja nei wiem.. widziałem go tylko raz w zyciu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 oj - zapomniałem podziękować za pomoc. Dzuiękuje :D (i tak mi się nie udało obrobić ale co tam :P ) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...