dyczko0 Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Witam. Potrzebuje laboratorium ELI 2.0, jeśli ktoś może mi pomóc link lub podrzucić na maila to czekam na odpowiedz. Pozd. Adan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 http://www.elboxedu.com.pl/karta.php3?l=43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Ja mam wlasnie ten sam problem co autor topicu. Skad go sciagnac ?? :| Gosciowka od infy moiwla, ze jest na oficjalnej stronie, ale albo ja slepy jestem albo go poprostu niema. Moze byc nawet wersja demo, bo ponoc w niej niema tylko paru przykladow. Kurde prosze o pomoc, sam sie musze przygotowywac do matury :/ sick ! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 z tego co wiem to program jest platny, wiec nie chce sie narazac ;] ale znalazlem ten program w 5 min na google, jakby co to prv, najlepiej gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...