emilooos Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Witam. Mam maly roblemik =( Niedawno kupiłem nowy sprzęt. Napęd to Lite-ON COMBO SOHC 5235K . Sprawa ma się tak, że napęd czyta płytki CD i CDRW, a po włożeniu nośnika DVD nie ma żadnej reakcji. Kupowałem go w wersji bulk, dlatego nie mam żadnego dodatkowego oprogramowania. Czy potrzebne są jakieś stery, aby uruchamiać dvd-iki? O co to łazi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Do filmów musisz mieć jakiś soft do odtwarzania. Mam poprzednika tego modelu i wszystko jest ok- no może korekcja dla cd nienadzwyczajna, ale reszta spoko. Sprawdz na dvd z jakimś softem-z gazetki komputerowej czy coś w tym stylu. I skombinuj jakiś odtwarzacz dvd- np powerdvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Ehhhh ale filmy to tam zwis. Zanda gierka DVD nie odpala ani nic :/ Tak jakby to bylo CD-RW tylko :( Nie ma jakiś specjalnych sterów do używania DVD czy cos??? HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...