msn Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Ostatnio kolega zamówił sobie na procka Pentagrama Freezone 80Cu. Trochę się się mu przyjrzałem i widze (po drobnych przeróbkach) możliwość jego umieszczenia na Gf6600 agp. Mam pytanie - czy ktoś już próbował czegoś podobnego? jak tak to jak się sprawuje takie chłodzenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mg147 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Jeżeli pasuje to nic tylko sprawdzić jak to będzie chodzić, choć może być za ciężki więc lepiej dodatkowo zabezpieczyć karte. Sam mataczyłem sobie chłodzenie 2-óch kart z radiatorów na proce i chodziły dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Problem może tkwic w gabarytach - toto moze sie poprostu nie zmiescić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...