Kolumbus Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) Witajcie, W odpowiedzi na moje problemy z zabrudzoną klawiaturą dostałem (za co bardzo dziękuję :) ) poradę, aby odłączyć ją od laptopa i przemyć, tj. wykąpać w ciepłej wodzie z płynem do mycia naczyń, a później starannie wypłukać i wysuszyć... Moje pytanie brzmi, czy to aby na pewno jest bezpieczne... Teoretycznie wydaje się, że tak, ale tkwi we mnie głęboka niechęć do dobrowolnego moczenia jakiegokolwiek elementu komputera w wodzie. Stąd pytanie, czy ktoś z Was to zrobił, czy klawiatura później działała itd.? Tak to jest, że w człowieku tkwią pewne przyzwyczajenia i naprawdę, mimo sensownej porady :) , mam opory, aby ją zastosować. Co Wy na to? Edytowane 14 Listopada 2005 przez Kolumbus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Ja rozebrałem klawiaturę, wyjałem z niej elektronikę, całą resztę wsadziłem do wanny, umyłem i spłukałem. Potem ponownie podłączyłem i działało. Ale IMO - nie warto było, bo żadnej różnicy w działaniu nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...