Gość r4d1m Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) a wienc wziołem sobie nastempujoncy sprzent [754] Procesor AMD Sempron 3300+ BOX 64-bit [ATX][AMD][754] Płyta Gigabyte K8NE [PCIE] Karta Radeon X700PRO Sapphire 128MB PCI-E 11047-01-20 Pamięć DDR 2x512MB PC3200 400MHz Kingston KVR400X64C3AK2/1G [sATA] Dysk Maxtor 200GB 7200 8MB 6L200M0 Nagrywarka DVDR LiteOn SHW-16H5S OEM Ivory LightScribe Cze niewiem, którą mam wybrać płyte główna najlepiej wybrać jedna z tych http://www.apollo.pl/?menu=store&grp=7 i żeby w środku był dobry zasilacz bo tylko o to mi chodzi cena do 250 zl Masz bez błędów Edytowane 26 Grudnia 2005 przez r4d1m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) Omg, omg, omg. Nazwałbym ten topic "Ze słownikiem ortograficznym za pan brat...". Do moderatorów - proponuję ten temat ustanowić topicem roku :). Co do problemu. Po pierwsze, zasilacz nie jest zintegrowany w płycie. Musisz go kupić osobno, ew. z obudową. Po drugie - Z tego co wyżej napisałeś wynika, że posiadasz już płytę główną, więc nie wiem po co chcesz nową :). Może poproś kogoś starszego(rodziców, może starsze rodzeństwo) o prezent świąteczny - słownik ortograficzny. Pamiętaj, to nie boli. Dodane po edycji: Dalej jest, i to kilka błędów. Nie tylko językowych, ale i rzeczowych. Popraw jeszcze raz :) Edytowane 26 Grudnia 2005 przez virus120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 po pierwsze topic nie w tym dziale, powinien być TU . po drugie rażące błędy ortograficzne ... i chyba nie chodzi ci o płyte gł. tylko o obudowę, możesz sobie kupić jakąś za 100 zł, a do tego jakiś zasilacz fortron, za 150 zł już powinieneś wychaczyć dobry zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 a wienc wziołem sobie nastempujoncy sprzentOh my God. Zamiast brać się za kupowanie sprzętu, pierw idź do szkoły na lekcje języka polskiego. Jak już się paru rzeczy nauczysz, kliknij w Szukaj pod logiem forum, na prawej stronie. Płyta główna nie może mieć zintegrowanego zasilacza :lol2: Obudowe kup wdg. własnego uznania [ www.allegro.pl ], zasilacz - np. taki http://allegro.pl/show_item.php?item=78498672 bądź tańsze Delty [ wpisz Delta na allegro w dziale zasilaczy ] lub Fortrony [ wpisz Fortron ], oczywiście o mocy 350W lub więcej, o ile masz $. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Przenosze i %... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...