Leszkon Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Orientuje sie ktos czy jest mozliwe odzyskanie zdjecia jezeli zostalo skasowane na cyfrowce? Jakis sposob albo programik tak zeby nie wydac fortuny ;) PS. Czy pamieci do aparatu maja jakis kosz albo cos w tym stylu? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Wypróbuj PC Inspector File Recovery może zadziała. Pamiętaj aby nic juz na tą kartę nie zapisywać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Dzieki mam nadzieje ze pomoze ale sprawa nie wyglada za rozowo bo bratowa od mojej dziewczyny zdazyla juz pare fotek zrobic zanim sie zorietowalismy ze kilka przepadlo (magia studniowki) W kazdym razie sprobowac niezaszkodzi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario128 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 A jaką masz karte i aparat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Canon PowerShot S45 Compact Flash 256MB Kingston A tym programikiem to pupa... mozna tylko operowac na dyskach lokalnych a ja go podpinam pod usb i jes wykrywany jako fizyczny (przez ten programik - druga zakladka) i nic sie nie da z nim zrobic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario128 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Dlatego pytałem jaki to aparat, bo pomyślałem że może canon. Musisz wsadzić kartę do zewnętrznego czytnika i wtedy próbować odzyskać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) Dzięki tylko skąd ja wezmę czytnik... :-| Będę musiał popytać znajomych ale z tego co się orjętuje to nikt w moim otoczeniu niema takowego. Jeżeli uda mi się go dorwać to napiszę jak mi poszło lub co dalej ;) a jak nie to tez napiszę... :/ i będzie po temacie... Tak czy siak jeszcze raz dzieki :-) EDIT: Hehe no to kolega wlasnie zamówił na allegro :D http://allegro.pl/show_item.php?item=84214476 moze byc? Bo jest na USB :? Edytowane 3 Lutego 2006 przez Leszkon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario128 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Tak, będzie dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 :D No to w przyszłym tygodniu zapowiada się ostra walka :D PS. Bawiłem się troszkę tym programikiem (z jakimiś bzdurami) i jakos tak pod górkę... niby odzyskał jakieś obrazy ale były w formacie PNG (??) i "podgląd niedostępny" :-| wiec się pewnie przytym jeszcze sporo napocę... PS.2. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś sugestie niech pisze bo ja jestem zupełnie zielony w tym temacie (jakies linki mile widziane) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś sugestie niech pisze bo ja jestem zupełnie zielony w tym temacie (jakies linki mile widziane) :DOj, bo się pogniewamy. Na forum jest opcja SZUKAJ LINK 1 LINK 2 LINK 3 tutaj napisałem jak używać PC Inspector File Recovery LINK 4 LINK 5 - co zrobic gdy z twardziela znikną partycje. W tych tematach jest wymienionych kilka innych programów do odzyskiwania danych. Poczytaj. Edytowane 17 Lutego 2006 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 No to nawet nie musiałem walczyc zbyt ostro ;) wszystko odzyskałem programikiem PC Inspector smart recovery 4.5 :D PiotruśPan i Dario128 wielkie dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...