Skocz do zawartości
Leszkon

Odzyskanie Zdjęć

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki mam nadzieje ze pomoze ale sprawa nie wyglada za rozowo bo bratowa od mojej dziewczyny zdazyla juz pare fotek zrobic zanim sie zorietowalismy ze kilka przepadlo (magia studniowki)

W kazdym razie sprobowac niezaszkodzi :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Canon PowerShot S45

Compact Flash 256MB Kingston

A tym programikiem to pupa...

mozna tylko operowac na dyskach lokalnych a ja go podpinam pod usb i jes wykrywany jako fizyczny (przez ten programik - druga zakladka) i nic sie nie da z nim zrobic :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki tylko skąd ja wezmę czytnik... :-|

Będę musiał popytać znajomych ale z tego co się orjętuje to nikt w moim otoczeniu niema takowego.

Jeżeli uda mi się go dorwać to napiszę jak mi poszło lub co dalej ;) a jak nie to tez napiszę... :/ i będzie po temacie...

Tak czy siak jeszcze raz dzieki :-)

EDIT: Hehe no to kolega wlasnie zamówił na allegro :D http://allegro.pl/show_item.php?item=84214476 moze byc? Bo jest na USB :?

Edytowane przez Leszkon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D No to w przyszłym tygodniu zapowiada się ostra walka :D

PS. Bawiłem się troszkę tym programikiem (z jakimiś bzdurami) i jakos tak pod górkę... niby odzyskał jakieś obrazy ale były w formacie PNG (??) i "podgląd niedostępny" :-| wiec się pewnie przytym jeszcze sporo napocę...

PS.2. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś sugestie niech pisze bo ja jestem zupełnie zielony w tym temacie (jakies linki mile widziane) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś sugestie niech pisze bo ja jestem zupełnie zielony w tym temacie (jakies linki mile widziane) :D

Oj, bo się pogniewamy. Na forum jest opcja SZUKAJ

LINK 1

LINK 2

LINK 3 tutaj napisałem jak używać PC Inspector File Recovery

LINK 4

LINK 5 - co zrobic gdy z twardziela znikną partycje.

W tych tematach jest wymienionych kilka innych programów do odzyskiwania danych. Poczytaj.

Edytowane przez PiotruśPan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi