bobson37 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Witam tak jak w temacie, uszkodził mi sie scalak w x800 128 MB od szafira. Mam problem gdyz nie wiem czym go zastapic tak by karta znow mogla poprawnie pracowac. Jesli ktos moze pomoc prosze o odpowiedz, z gory dzieki. Na zdjeciu jest dokladne polozenie oraz oznaczenie scalaka (1AM3). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1okonek Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) To nie scalak ,bardziej to wygląda na tranzystor (ma 3 nóżki).Z wymianą nie powinno być problemów o ile gdzieś dostaniesz identyczny lub zamiennik :huh:A co się z nim stało? Edytowane 7 Marca 2006 przez 1okonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 To nie x800 tylko x700 :P Ktos Cie niezle zrobil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) To nie x800 tylko x700 :P Ktos Cie niezle zrobil :D OMG, to mnie rozbawiłeś. Chcesz może foto rdzenia? Tak poważnie to czy ktoś może podać mi namiary, link cokolwiek gdzie mam szukać zamiennika tego scalaka/tranzystorka itd tak żeby miał te same własciwości. Szkoda mi karty przez jedna małą pierdółke. Edytowane 9 Marca 2006 przez bobson37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Powiedz mi gdzies widzial X800 128 meegowe? Podaj mi linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) hydro masz na allegro tutaj niestety nie mogłem znależć parametrów tego elementu tzn , że to oznaczenie które podałeś to nie jest symbolem tego elementu lub prostu nie można dostać takiego elementu Edytowane 10 Marca 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 To 1am3 widnieje na scalaku, nie ma nic wiecej. Nie mam zielonego pojecia czym go zamienic by bylo ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...