pipanol-pl Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 kupilem ten bloczek montuje i o prosze tesprezynki sa za duze :/ na zdjeciach w sieci normalnie wchodza i pasuja a atutaj nie mieszcza sie w ta zapinke... wiec co jest tutaj nie tak ??? jak mogl by sie ktos wypowiedziec kto ma ten bloczek to byl bym wdzieczny .. aa moze mam przymocowac na te mniejsze srobeczki na ampula co w zestawie byly tylko ze tam niema sprezynek zadnych tylko same sroby ... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 a tego bloku nie powino sie montować obróconego o 180* ? zanczy sie króćcami do dołu :) / a tak sie chwalił :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) terstowałem niedawno ten blok, recka niedługo. Mozna zamontować bez spręzynek, są dwa "zestawy" mocowań. Ten blok mozna montować w czterech pozycjach, jak komu pasuje. Edytowane 7 Czerwca 2006 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) pipanol-pl Miałem ten bloczek. Szczegóły tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=139223&st=33 (post ten i poniżej) Na tym zdjęciu (słabo) widać, że bloczek musi być "przekrzywiony": http://img75.imageshack.us/my.php?image=pict44227kz.jpg Rzeczywiście może być problem z zamocowaniem. Ale jest to wykonalne. W instrukcji do niego są opisane oba sposoby mocowania. Można też go rozkręcić i przełożyć mocowanie -> po jest jeden z tych kluczy ampułowych Edytowane 7 Czerwca 2006 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 hehe Andyn to jest wlasnie ten bloczek od ciebie :] wiecie co porownywalem ten bloczek z tym co jest w instrukcji i tam ten top z plexy jest mniejszy ... tak ze tte sroby sie mieszcza :) wiec moze go troszke przypiluje:D hehe co wy o tym myslicie ??:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) hehe Andyn to jest wlasnie ten bloczek od ciebie :]He he :D Niech długo i bezproblemowo służy ;) wiecie co porownywalem ten bloczek z tym co jest w instrukcji i tam ten top z plexy jest mniejszy ... tak ze tte sroby sie mieszcza :) wiec moze go troszke przypiluje:D hehe co wy o tym myslicie ??:>Tylko uważaj żebyś go nie uszkodził/rozszczelnił Zajrzyj tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=202771&hl= Edytowane 7 Czerwca 2006 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 hehe no i zrobilem :) 2 min,. pilowanie papierkiem pozniej wodnym polerka i o to efekt :) rowniutko jak trza :) i teraz temp max na NB to 27*C podczas liczenia superPI 16M :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Żadnych zacisków na tych wężach? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 hehe nie no bo po co :)) krocce to 12 wezyk 10 i jest luzik :) wiec nie mam sie o co martwic :)) od dluzszego czasu mam tak na cpu i jest dobrze wiec sie nie martwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Żadnych zacisków na tych wężach? :>przy ciasniejszym wezu nie ma sensu .. szczerze powiedziawszy andy tobie bym tez polecal zmiane króccy ;] najlepiej na skrecane ... docenilbys prostote skladania ukladu ja mam na eheimie na wylocie waz 8/10 naciagniety .. bez zadnego cybanta sprawuje sie bez problemu ale nidlugo przetocze sobie zlaczke zeby wchodzila glebiej to wymienie krócca i bedzie calkiem sexy ;] potrzebujesz 10złaczek .. to raptem 50zl ... swoje pchniesz za pol ceny .. powiedzmy 25zl .. i masz calkiem normalna cene tej wymiany... no ale jak wolisz ...ja juz bym do cybantow nie wrocil .. mimo ze mialem je w rev2 .. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Chaos OT: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Moja chłodnica to rev. 1 - nie ma wkręcanych króćców Króćce obrotowe Camozzi na GPU. Są na 12/15 Jedyne przeszkody Bo realnie i tak mam coś ok 10 mm ze względu na rurki miedziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...