Sasza Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Witam wszystkich! Czy ktoś gra w NFS CARBON na zintegrowanej grafice intela GMA 950? Pytam bo nigdzie nie widziałem opisu. Jeżeli macie jakieś sugestie i doświadczenia to piszcie. U mnie przy uruchomieniu exe-ka od razu się wywala i nie wiem w czytm tkwi problem. Sprzęt chyba powinien to pociągnąć. ASUS F2F 5A017H: C2D T5500, 15" COLOR SHINE, 1GB RAM, 80GB, DVD, WIN XP HOME no i GMA 950. Czy na tej grafice ta gra powinna działać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus85 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wolne żarty.... Nawet gdyby odpaliła, to jechałbyś chyba czymś na wzór paczki fajek, ewentualnie kostki mydła... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Primo - masz ranking wydajnościowy kart graficznych w lapach, powinno Ci to dac jakieś pojęcie o mozliwościach Twojego chipsetu Secundo - masz też topic o GMA 900, poczytaj co na tym chodzi, to samo pójdzie u Ciebie. Tertio - Nie okłamujmy się GMA 950 to prawie to samo co GMA 900, w nowsze gry nie pograsz... Wydajnością to się nawet nie zbliża do obecnych desktopowych produktów... Zresztą, jak już napisałem - poczytaj w dziale o lapkach. IMO - nie obsługuje czegoś, co jest wymagane do uruchmienia Carbona... Ale mam dla Ciebie pocieszenie - w MW "pograsz", gdyż nawet na GMA 900 poszedł ;) Trudno co prawda mówić tu o komforcie, czy o przyjemności z grania, ale satysfakcja z odpalenia jest ;) pozdrawiam sansaba Edytowane 12 Grudnia 2006 przez sansaba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 A po 4: od tego jest topic Laptopy A Gry pare watkow nizej!! Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...