miki Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam Tak jak w temacie jakie chłodzenie do tego proca,bedzie oczywiscie krecony, płyta biostar pt965 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 ile masz kasy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 ile masz kasy ?? do 170zł do 170zł http://www.nokaut.pl/oferta/wentylator-the...-tower-112.html a co powiecie na to + jakis wiatrak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 infinity + fander :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) z tego testu wynika, że BT jest najwydajniejszy :), a jak chcesz coś jeszcze wydajniejszego to poszukaj Tuniq Tower 120 pozdrawiam edit o Tuniq Tower 120 pytaj w www.angela.pl infinity + fander :)BT jest zdecydowanie lepszy gdyż owiewa również mosfety, pamięci itp Edytowane 13 Grudnia 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 z tego testu wynika, że BT jest najwydajniejszy :), a jak chcesz coś jeszcze wydajniejszego to poszukaj Tuniq Tower 120 pozdrawiam edit o Tuniq Tower 120 pytaj w www.angela.pl BT jest zdecydowanie lepszy gdyż owiewa również mosfety, pamięci itp przy tym Tuniq Tower 120 to chyba buda bedzie musiała leżeć, bo wyrwie mi podstawke, ile to waży?? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 przy tym Tuniq Tower 120 to chyba buda bedzie musiała leżeć, bo wyrwie mi podstawke, ile to waży?? :huh:o płytę się nie bój :) wytrzyma, a te draństwo waży 798g bez fana :blink: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 o płytę się nie bój :) wytrzyma, a te draństwo waży 798g bez fana :blink: :lol2:a jaka jest cena tego bydlaka bo nie moge znalesc, czy do niego musi byc dołaczony wiatrak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 jak był dostępny w PL to jego cena oscylowała w granicach 170zł bez wentylatora :( więc drogo teraz musisz popytać w sklepach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 jak był dostępny w PL to jego cena oscylowała w granicach 170zł bez wentylatora :( więc drogo teraz musisz popytać w sklepach :] a wiatrak jest potrzebny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 no tak jak chcesz "kręcić" wybierz sobie coś z powyższego testu, który przedstawiłem :) będzie szybciej i taniej niż kupno Tuniq T 120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 no tak jak chcesz "kręcić" wybierz sobie coś z powyższego testu, który przedstawiłem :) będzie szybciej i taniej niż kupno Tuniq T 120 czyli jednak tego bt??a wiatrak jest znosny czy lepiej kupic fandera??? czyli jednak tego bt??a wiatrak jest znosny czy lepiej kupic fandera??? a jaka paste kupic tylko aby nei byla za droga? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) czyli jednak tego bt??a wiatrak jest znosny czy lepiej kupic fandera??? a jaka paste kupic tylko aby nei byla za droga? Pzdr no ja bym się skłaniał ku BT :), a co do coolerka to jest on naprawdę cichy więcej o Bt możesz się dowiedzieć w poniższym temacie http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=135034&st=0 a co do pasty to: "extremalnie" - Coollaboratory Liquid Pro (pasta troche problemowa) http://zenfist.pl/pID/259.htm "normalnie, ale wydajnie" - Zalman ZM-STG1 http://zenfist.pl/pID/606.htm test http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=...&action=all Edytowane 13 Grudnia 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) Z tym, ze lepiej kup nowa wersje BT, ktora ma mocowanie na zapinki. Bardzo latwo odroznic, bo nowa wersja ma czarny grill i regulator obrotow. SCREEN Edytowane 13 Grudnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Z tym, ze lepiej kup nowa wersje BT, ktora ma mocowanie na zapinki. Bardzo latwo odroznic, bo nowa wersja ma czarny grill i regulator obrotow. SCREEN za późno juz kupiłem i to starsza wersje,czy az ciezko bedzie sie montowala na starym typie wydaje mi sie ze nie, a przypadkiem bios nie bedzie sobie sterował szybkościa obrotów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 za późno juz kupiłem i to starsza wersje,czy az ciezko bedzie sie montowala na starym typie wydaje mi sie ze nie, a przypadkiem bios nie bedzie sobie sterował szybkościa obrotów?? Nie chodzi o to, ze ciezko tylko jest to po prostu niewygodne. Do tego jak chcesz zmienic paste czy cos to musisz plyte glowna wykladac co jest juz wkurzajace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...