Roxas Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) Mam cus takiego jak odpalilem scraplanda i cos podobnego pojawia sie jak pod tv odpalilem DJS3 Chodzi mi o te paski na gorze tego niepowinno byc a jednak jest i udalo mi sie tylko te kilka uchwycic ale w zeczywistosci one migaja w tej grze. Co to jest i czemu to sie pojawia ??? Edytowane 15 Stycznia 2007 przez Roxas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Przegrzewa sie albo uwalone pamieci? Od kiedy tak masz, co robiles w kompie zanim sie pojawilo itp, itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Obniż taktowanie pamięci na karcie graficznej o jakieś 10-20MHz. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxas Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Karte dopierco co kupilem nic z nia nierobilem sprzedawca muwil ze sie nieprzegrzewa bez wentylatora tylko z samym radiatorem i zeczywiscie niebyl taki cieply (radiator) ale ja i tak zamonotwalem wentylatorek do tego. Niewiem ale ten temat moze miec zwiazek z tym http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=223324 PS: Obniż taktowanie pamięci na karcie graficznej o jakieś 10-20MHz. Powinno pomóc. Jak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Np power stripem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...