Skocz do zawartości
Gość MaRuH

Chłodzenie Na 7900gs

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam jakiegoś taniego ale dobrego chłodzenia na mojego 7900GS bo seryjny wiatraczek już mnie doprowadza do szału w 3D, w 2D jest względnie cichy, miałem kiedyś pentagrama xc 70 cu+ ale go sprzedałem i bardzo tego żałuje <_< . Nie zależy mi na mocnym OC, rdzeń gonie tylko na 580mhz więcej i tak się nie da.

Na oku mam to chłodzenie http://allegro.pl/item305377578_arctic_coo..._gwar_f_v_.html

jest tanie jak barszcz a na pewno wydajniejsze i cichsze od seryjnego, tylko mam problem bo nie wiem czy będzie pasować na 7900GS od BFG seria OC, niby tylko pasuje na 6800/7800. Wiec dobry ten AC i czy będzie pasować?

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na S1 nie mam kasy a szkoda bo chłodzenie wypas, mam z 25zł i chciałem coś do tej kwoty, dlatego ac x1 mi pasuje bo jest tani jak barszcz, ale czy to pasuje na 7900gs?

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postanowiłem że pomęczę się trochę jeszcze na seryjnym pierdziołku, jak wpadnie jakaś większa kasa to kupie s1. Thz za odp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, wpadło mi trochę nieoczekiwanej kasy i postanowiłem jednak zakupić od razu s1 + fander'a, no i ładny zestaw i przede wszystkich cisza :) a i rdzeń puściłem na 600mhz i jak na razie bez problemów :)

thx za odp.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi