Gość MaRuH Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) Witam, szukam jakiegoś taniego ale dobrego chłodzenia na mojego 7900GS bo seryjny wiatraczek już mnie doprowadza do szału w 3D, w 2D jest względnie cichy, miałem kiedyś pentagrama xc 70 cu+ ale go sprzedałem i bardzo tego żałuje <_< . Nie zależy mi na mocnym OC, rdzeń gonie tylko na 580mhz więcej i tak się nie da. Na oku mam to chłodzenie http://allegro.pl/item305377578_arctic_coo..._gwar_f_v_.html jest tanie jak barszcz a na pewno wydajniejsze i cichsze od seryjnego, tylko mam problem bo nie wiem czy będzie pasować na 7900GS od BFG seria OC, niby tylko pasuje na 6800/7800. Wiec dobry ten AC i czy będzie pasować? Edytowane 7 Lutego 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=235153 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 accelero s1 pasywnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) na S1 nie mam kasy a szkoda bo chłodzenie wypas, mam z 25zł i chciałem coś do tej kwoty, dlatego ac x1 mi pasuje bo jest tani jak barszcz, ale czy to pasuje na 7900gs? Edytowane 8 Lutego 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Gdzies mi mignelo ze zahacza o gniazda dvi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Postanowiłem że pomęczę się trochę jeszcze na seryjnym pierdziołku, jak wpadnie jakaś większa kasa to kupie s1. Thz za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Dobra decyzja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) Witam, wpadło mi trochę nieoczekiwanej kasy i postanowiłem jednak zakupić od razu s1 + fander'a, no i ładny zestaw i przede wszystkich cisza :) a i rdzeń puściłem na 600mhz i jak na razie bez problemów :) thx za odp. Edytowane 10 Lutego 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...