Skocz do zawartości
grochu19

Słuchawki do gierczenia i nietylko:)

Rekomendowane odpowiedzi

Te ktore wskazales na poczatku, to buble.

Poszukaj czegos wiekszego, tak jak te z linkow z Allegro.

Sam posiadam Panasonic RP-HT455. Graja niezle i maja na przewodzie regulacje golsnosci oraz wyciszanie. Kosztowaly w sklepie 120PLN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no te sa w porzadku

chociaz ja bym sie skusil na sennheisery px100 tymbardziej ze sa mniejsze i nadaja sie tez do urzadzen przenosnych;]

ale to wlasnie tylko ze wzgledu na mobilnosc tak to z tamtych na pewno bedzie zadowolony:D wkoncuu to nie byle firma;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok miśqi :)

Są 2 rozsądne wybory - Platronics C 90 bądż jakieś lepsze (no wszystkie boskie) Sennheiser'y :)

Z tym, że jeśli ci potrzebny mikrofon to Platronics.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te lebteci są naprawę OK, miałem z nimi styczność. Do voip nie znajdziesz nic lepszego (wyśmienity mikrofon), ale jeśli mają służyć do muzy czy gier 3D to już bym się zastanawiał nad jakimiś głębokimi Sennheiserami + mikrofon labteca (i tak ściąga wszytko kierunkowo z całego pokoju). Tym bardziej że te labteci to coś koło 150 zeta a dobre Sennheisery zaczynają się już od 200.

Ale jak gdzies wyczaisz taniej te labteci (ostatnio widziałem na allegro za 60 zeta) to naprawdę warto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam posiadam Panasonic RP-HT455.

Ja też mam ten model. :) Najfajniejszy jest długi przewód. Mogę pójść do łazienki, nie zdejmując słuchawek z głowy. 8)

rotfl to chlopakowi doradziliscie... n/c  

sluchawki do grania bez mikrofonu ? O_o lol

Cieszę się, że ty używasz w grach mikrofonu, ale "chyba" jesteś w mniejszości... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi