grochu19 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Co sadzicie o tych sluchawkach http://www.labtec.pl/local/produkt/6406 a moze wiecie jakie inne sa dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 strasznie nie wygodne sa takie sluchawki , przynajmniej dla mnie. pozatym czy ten mikrofon jest ci potrzebny?;] jak nie to polecam Sennheiser px100 cena ~200zl a dzwiek conajmniej bardzo dobry;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu19 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 A co sadzicie o tych http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21945149 lub http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21680226 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 daruj sobie:/ bierz sennheisery troche doplacisz ale przynajmniej bedzie mial sluchawki z prawdizwego zdarzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metheor Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Witam Potwierdzam jeśli chcesz porządne słuchawki z prawdziwego zdarzenia które będą Ci służyły przez długie lata to tylko Sennheiser. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Witam Potwierdzam jeśli chcesz porządne słuchawki z prawdziwego zdarzenia które będą Ci służyły przez długie lata to tylko Sennheiser. Pozdrawiam a co akg to juz gowno jest ? albo stax? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Te ktore wskazales na poczatku, to buble. Poszukaj czegos wiekszego, tak jak te z linkow z Allegro. Sam posiadam Panasonic RP-HT455. Graja niezle i maja na przewodzie regulacje golsnosci oraz wyciszanie. Kosztowaly w sklepie 120PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu19 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Wziolem wkoncu te http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22010857 poniweaz wydaje mi sie ze to niezla odazja bo w sklepach internetowych widzialem je za ponad 400zl co onich sadzicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 no te sa w porzadku chociaz ja bym sie skusil na sennheisery px100 tymbardziej ze sa mniejsze i nadaja sie tez do urzadzen przenosnych;] ale to wlasnie tylko ze wzgledu na mobilnosc tak to z tamtych na pewno bedzie zadowolony:D wkoncuu to nie byle firma;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Ok miśqi :) Są 2 rozsądne wybory - Platronics C 90 bądż jakieś lepsze (no wszystkie boskie) Sennheiser'y :) Z tym, że jeśli ci potrzebny mikrofon to Platronics. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 rotfl to chlopakowi doradziliscie... n/c sluchawki do grania bez mikrofonu ? O_o lol Lolex: Siweta prawda ;] Platronics rox http://specster.ico.pl/ - ci ludzie na nich graja wiec nei moga byc zle :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Jesze dodam www.h4g.pl -> sklep dla "prO" graczy - wyselekcjonowane, najlepsze produkty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 platronixy sa ok ale nad labtecami tez warto sie zastanowic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerman Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Te lebteci są naprawę OK, miałem z nimi styczność. Do voip nie znajdziesz nic lepszego (wyśmienity mikrofon), ale jeśli mają służyć do muzy czy gier 3D to już bym się zastanawiał nad jakimiś głębokimi Sennheiserami + mikrofon labteca (i tak ściąga wszytko kierunkowo z całego pokoju). Tym bardziej że te labteci to coś koło 150 zeta a dobre Sennheisery zaczynają się już od 200. Ale jak gdzies wyczaisz taniej te labteci (ostatnio widziałem na allegro za 60 zeta) to naprawdę warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek Żniwiarz Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Sam posiadam Panasonic RP-HT455.Ja też mam ten model. :) Najfajniejszy jest długi przewód. Mogę pójść do łazienki, nie zdejmując słuchawek z głowy. 8) rotfl to chlopakowi doradziliscie... n/c sluchawki do grania bez mikrofonu ? O_o lol Cieszę się, że ty używasz w grach mikrofonu, ale "chyba" jesteś w mniejszości... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...