Misiu15go Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Mam dostep do rewelacyjnych wezy! Nie dosyc, ze są idealnie przeźroczyste, to na dodatek promień zgięcia jest mniejszy niż na tygonie :D . Węże są trudno dostępne w polsce (i na dodatek bardzo drogie :cry: ), ale jest możliwość ich sprowadzenia zza granicy. Czy znajdą się chętni? Wąż na razie jest dostępny po wysokiej cenie moge ją obliczyć jeśli są chętni na zamówienia i proszę składać je w topicu. Jeżeli będzie bardzo dużo chętnych sprowadzeje wraz z kolegą z tweaka z zagranicy. Węże można kupować na metry. Jeśli będzie duże zainteresowanie będzie można wynegociować cene i kupić węże sporo taniej. Promień zagięcia węża to ok 7cm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Dodam tylko, ze dostepne rozmiary to 10/14, 12/16. Staramy się załatwić 16/22 :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 podstawowe pytanie - cena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 podstawowe pytanie - cena? Zalezna od ilosci chetnych osob. Mysle ze zamkniemy sie w 6-7zl/metr za 12/16 - jesli sprowadzamy to z zagranicy. W polsce cena o 2-3zl wyzsza, niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 pytanie nr 2 : jakiej to jest firmy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 ja wezme 2m 12/16 3m 10/12 jezeli nadaja sie do wtykowych złączek :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 ja wezme 2m 12/16 3m 10/12 jezeli nadaja sie do wtykowych złączek :?:węże są twarde ale super się układają. Niestety do 10/12 nie ma na razie dostępu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 2m 12/16 poplose :D ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Wszystki chętnych bede zapisywał na kartce może coś z tego wyjdzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 4m 10/12mm, tylko musze znac cene :P ;) Planuje zakup Hydorka L30 II wiec bedzie jak znalazl okazja do wymiany wezy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Te węże są bardzo podobne do tych stosowanych w chłodzeniu CoolerMaster Aquagate, czy też tak jak tamte łatwo je zarysować. Poniżej fotka węży CoolerMaster: :( Nie najlepsza jakośc fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 4m 10/12mm, tylko musze znac cene :P ;) Planuje zakup Hydorka L30 II wiec bedzie jak znalazl okazja do wymiany wezy :D a 10/14 nie może być cena jak już podał kolega ok 9zł za m będzie a i jeszcze zależy jaki wąż bo są tańsze i drożesze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 2m 12/16 i jeśli będzie 2m 16/22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 sliczny wezyk :) poprosze 4m 12/16 i 2m 16/22 (o ile bedzie) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 nowa fotka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Taki promień zgięcia można uzyskać właściwie tezna CellFast. Proszę fotki z zagięciem z płynącą ciepłą wodą - to jest dopiero wyzwanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Widze, ze moje pytanie pozostalo bez odpowiedzi :evil: wiec je ponawiam: Jesli to nie problem, to powiedz jakiej to firmy :?: czyzby ta "zagranica" byla w polsce" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Taki promień zgięcia można uzyskać właściwie tezna CellFast. Proszę fotki z zagięciem z płynącą ciepłą wodą - to jest dopiero wyzwanie :) To ja chyba mam jakies inne CellFasty, bo u mnie lamia sie przy 15cm :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Nazir zrobie co chcesz ale nie dzisiaj bo już ciemno i fot i tak nie zrobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 4m 10/12mm, tylko musze znac cene :P ;) Planuje zakup Hydorka L30 II wiec bedzie jak znalazl okazja do wymiany wezy :D a 10/14 nie może być cena jak już podał kolega ok 9zł za m będzie a i jeszcze zależy jaki wąż bo są tańsze i drożesze Moze byc 10/14 ale 3m :D Jak juz bedziecie zbierac final zamowienie to dajcie cynk na priva, to zrobie przelew komu trzeba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koulikov Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 chwilka chwilka, Panowie ! Albo mi sie wydaje, albo widzialem identyczne węże w sieci Lm. Ostatnio byłem w sosnowcu i pomimo tego, że moje wc już jest skończone to zawsze lubię się za czymś ciekawym rozejrzeć. Patrząc na fotki, czytając opis jestem prawie pewny że to te same węże ! Nawet te same rozmiary ! Misiu, możesz podać nazwę tych węży ! Ktoś tam wyżej, prosił już dwa razy ! Jeśli to jest to samo, to nie ma sensu przecież czegoś z zagranicy sciągać. Proszę o fotkę napisów na wężach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Jezeli to bedzie w granicach 9 zł to wezmę 4m 12/16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Ja bym wziął 5m 14/16 (jak nie będzie takich to wezme 12/16). Tylko powiedz jaka to firma, a jak widze masz cyfrówke więc zrób zdjęcie. Cvir juz 2 razy prosił o to. Kota w worku nie wezme. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Mnie tez ineteresuje nazwa tego węża bo na fotkach jakoś nie widać. Zdradzisz tą tajemnicę??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 chwilka chwilka, Panowie ! Albo mi sie wydaje, albo widzialem identyczne węże w sieci Lm. Ostatnio byłem w sosnowcu i pomimo tego, że moje wc już jest skończone to zawsze lubię się za czymś ciekawym rozejrzeć. Patrząc na fotki, czytając opis jestem prawie pewny że to te same węże ! Nawet te same rozmiary ! Misiu, możesz podać nazwę tych węży ! Ktoś tam wyżej, prosił już dwa razy ! Jeśli to jest to samo, to nie ma sensu przecież czegoś z zagranicy sciągać. Proszę o fotkę napisów na wężach. Tak, to możliwe. Kolo Kielc niestety nie ma LM. Nazwa wezy to Cristalo eXtra. Jesli mozesz to sprawdz cene :-). Z jedynego zrodla do jakiego udalo mi sie dostac wychodzilo za 12/16 ok. 9zl/metr. EDIT: Dodaje jeszcze jedno zdjecie ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 jakby bylo te 16/20 to i ja bym wziol z 6m i 12/16 kolo 2m , dajcie chlopaki znac jakie macie na bank rozmiary w jakich cenach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIOR Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 10/14 poprosze 3m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 jakby bylo te 16/20 to i ja bym wziol z 6m i 12/16 kolo 2m , dajcie chlopaki znac jakie macie na bank rozmiary w jakich cenach :) Wlasnie gadam o tym z rosyjskim dystrybutorem ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 powiedz "vodka" a przysla ci boinga :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koulikov Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Cristalo eXtraNo dokładnie ! to są te same węże ! teraz mi się żarówka zaświeciła ! Dostępne są w sieci Leroy Merlin - tu macie listę http://www.leroymerlin.pl/sklepy/polska.html A Wy skończcie sie wyglupiać z rosyjskim dystrybutorem, skoro są w polskich sklepach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...