Jump to content

JaJeCkO

Stały użytkownik
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralna

About JaJeCkO

  • Rank
    Newbie
  • Birthday May 31

Contact Methods

  • GG
    9531013

Profile Information

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Skąd
    Skierniewice
  1. Jak zmniejszyć "intensywność" kopania w tym programie ? Czy to normalne że wentylator procesora chodzi niemalże na maxa gdy odpalę kopanie? Użycie procesora waha sie w ok 10 % temp ok 40 stopni ( tyle co w spoczynku) tylko ze ze z bardzo dużymi obrotami. athlon x2 545 i MSI GTX 970 (power limit na jakies 80 % bo zasilacz ... )
  2. Witam. Mam problem z odtwarzaniem filmów na YT, chodzi o to że czasem zamiast filmu jest w oknie czarny ekran (nie na wszytkich ) Przeinstalowałem przeglądarkę, flash playera tez. chociaż "używam html5 gdy tylko jest to możliwe" z dodatków to adblock i stylish (czarne tło na YT, ale bez niego tez to jest popsute) Windows 8.1 chrome Wersja 40.0.2214.94 m
  3. no niby cudnie ale i wrzuta i tak muli ;/ no ale na to JA nic nie poradze. a skąd tak rozbieżność w wynikach speedtest vs pingtest?
  4. Witam. Od pewnego czasu mam problem z internetem, a mianowicie mimo ze mam internet 8mb (teoretycznie ) strasznie zacinają mi się filmiki na YT i na wrzucie (na YT ciężko oglądać 360p a na wrzucie nawet słuchając muzy się tnie) Czy to moze być przyczyną NO-NAME-owa karta sieciowa (bo zintegrowana nie wytrzymała burzy ;/) dodam jeszcze ze internet śmiga do mnie światłowodem. Dorzucę jeszcze screna z speed testu jeszcze wcześniej jak robiłem to ping był ponad 250
  5. temat do zamknięcia bo kondensatory na płycie (3/4 wszystkich się wylało) czyli problem rozwiązany :P system to był xp sp3 dzięki za odpowiedzi :)
  6. tak parę jest napęczniałych. czyli co ? płyta na szrot ? ps sorry za taka jakość zdjęć ale to tylko telefon ( robione se c902)
  7. Mój odnośnik nie bardzo wiem jak ci mam je opisać ;/
  8. Witam. Ma problem ze swoim starym blaszakiem. po ostatnim reinstalu Windowsa (XP) ( 3 dni robocze temu ) i zainstalowaniu wszystkich sterowników (audio, antywirus etc.) Komputer nagle się wyłącza. dział kilka minut i nagle zawias... i monitor ,myszka i klawiatura przestają działać (jednostka nadal pracuje ). Monitor podłączony jest pod zintegrowaną kartę grafiki bo z tą na AGP coś się stało( był tak ze cały komp nie chciał działać ale wymieniłem zasilacz i bangla :) )i nie działa ;/ (masa artefaktów jest) . chwiałbym się dowiedzieć czego to może być wina?? jeszcze raz zainstalować system , a może płyta jest uszkodzona (przez poprzedni 6 letni zasilacz TAKE ME ) z góry dzięki za odpowiedzi :)
  9. ma ktoś jeszcze jakiś pomysł co to może być ?
  10. próbowałem do wszystkich nawet od kumpla wiozłem kartę USB podłączana na PCI i tez nie działa. próbowałem również przez przejściówkę PS2/USB i nic ;(
  11. Witam. Kupiłem nową mysze pod USB do swojego kompa. Podłączam ta myszkę i wyskakuje mi okienko - "nie rozpoznano urządzenia USB". Myszka na 10000 % jest sprawna bo podłączałem ją do 3 innych komputerów i tam działa. Windows XP. Czy to może być płyta główna uszkodzona czy co ?
  12. JaJeCkO

    DDR2 800Mhz

    Witam. Tak jak w temacie kupie jedną kość ramu 800Mhz najlepiej 2Gb może być tez 1 GB koniecznie jedna kość najlepiej jak by to były cl5 . Prosze pisać na PW lub GG 9531013 pozdrawiam :)
  13. Dj_AnT weź może napisz (jak będziesz miał czas) na gg 9531013 będzie szybciej :wink:
  14. ni umiem ci odpowiedzieć na to pytanie - nie za bradzo znam sie na kompach jak to sprawdzic?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.