Jump to content

kikus

Stały użytkownik
  • Content Count

    435
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralna

About kikus

  • Rank
    Uczestnik

Contact Methods

  • Strona WWW
    http://www.netto.e9.pl
  • GG
    1429001

Profile Information

  • Skąd
    wawa
  • Zainteresowania
    komputery , OC , chemia , historia , fotografia , manga & anime , film & muzyka , elektronika
  1. kikus

    Leadtek 6800... Help

    gdzie to w Riva ustawić? :P
  2. witam, posiadam GF Leadtek'a WinFasta 6800. Mam takie pytanie. Ma on 12 potoków... czy jest możliwość odblokowania pozostałych 4 potoków? Co jeżeli się okaże, że będą błędy? Czytałem, że nieda się powrócić do 12 potoków i karta jest do kitu wtedy... Prosze napiszcie mi jak to robić, czym i czy są jakieś niebezpieczeństwa uszkodzenia. Czekam :)
  3. Siemacie. Dotychczas miałem tylko jedną kość Kingston 512 400mhz CL3, teraz dokupiłem drugą. Ustawiłem w biosie, aby chodziły BY SPD i na ddr400mhz (bo dotychczas chodziły jakos 333...) Jakie są najoptymalniejsze ustawienia dla tych pamięci w biosie, aby działały jak najlepiej i najszybciej?... dodam, że teraz mam wyniki w AIDA32 Odczyt - 2900... Zapis... - 1000.... :lol2: help... :mur:
  4. jezu... no comment... każdemu się zdażają jakieś problemy i po to jest to forum... ale jeszcze raz n/c i już prosze, nie wypowiadaj się w tym temacie bo będe musiał przyznać koledze racje, że na tweaku urodziło sie dużśo "lamek" :D ale to o tobie, bez obrazy dla innych, którzy tacy nie są... p.s. Skoro niemasz nic do wniesienia do tematu, to po co piszesz?
  5. no, będziesz mistrzem i chce abyś był moim idolem z kartą lepszą od mojej... :? :? :?
  6. eh.... własnie... teraz mam 3.1 na sb live i mikrofon na zaintegrowanej... na takim kompromis poszedłem... bo jak działa mic to działa 3.1 a nie 5.1
  7. działają, ale mikrofon nie działa... help :P P.S. THX Damcio !!
  8. UPDATE: KX działają... 8O
  9. hmn... czy jest na tym forum ktoś, kto by mi pomógł, a nie wymyślał rzeczy typu że karta jest walnięta... mam dwie takie karty i każda z nich jest nowiutka i nie działa... te KX nie działają... Prosze o pomoc kogoś kto na 100% wie jak to zrobić... :(
  10. sciagałem... nic nie dało... sloty PCI... probowałem każdy
  11. ale przed formatem działały mi 2 karty i mogłem sobie przełączać miedzy nimi...
  12. ale on wogole raz znajduje, a raz nie.... może pomoc wylączenie w biosie ? Bo w windzie wyłączałem i nic nie dawało
  13. Siemka... qpiłem SB live! 5.1 digital i mam problem... Włożyłem karte, odpaliłem kompa i wyskoczyło że znaleziono nowy hardware... klikam, i szuka sterów.... CD ze sterami jest w CDromie... mimo to, windows nie znajduje sterowników... Próbuje instalować stery z CD, kilkam intall i mi wyskakuje, żebym najpierw dobrze włożył hardware, bo niemoże znaleźć... Ale hardware jest, bo jak potem klikam "ADD HARDWARE" to znajduje.... HELP !! (UPDATE) eh.. .. pomóżcie mi bo zaraz coś rozwale... Mam dwie karty takie same... każda jak się włoży to wyskakuje chmurka że nowy hardware blablabla, a potem jak instaluje stery wyskakuje zebym podłączył karte do kompa, bo system niemoże jej znaleźć... probowałem wszytskiego... od sp1 do przekładania slotami ! nawet 2 naraz włożyłem !! POMOCY !! prosze Was !! ja już niemam cierpliwości !! 2 dni walcze non stop, i kicha !! z góry THX !!!
  14. no wiem... ale niektórzy mowią że AlCu lepsze :?
  15. hmn... to znaczy ze lepiej brać Cu niż AlCu ? imho chyba miedź lepiej odprowadza ciepło...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.