Jump to content

walus

Stały użytkownik
  • Content Count

    70
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralna

About walus

  • Rank
    Uczestnik

Profile Information

  • Zainteresowania
    informatyka,wedkarstwo
  1. Przyczyna wystepowania tego komunikatu byl niedograny plik,pomimo ze pojawil sie komunikat o powodzeniu aktualizacji(cuda sie trafiaja)Teraz smiga wszystko jak ta lala:)
  2. Biosik jest git ale powyzej 240 mhz win jakos dziwnie chodzi rodem z matrixa.Wolno wszystko mu idzie o dziwo nie wywala sie.....Co jest nii tak?
  3. Witam wszystkich.Po niezliczonych bojach z plyta jestem ponownie:)Biosu niestety nieogarnolem i poleglem,dzieki za wszystkie wskazowki.Bateryjka jest sprawna bo przekladalem ja do tego komputra z ktorego teraz klikam,probowalem rowniez robic resety pawerem i nic,jak stoi tak stoi.Sprawa skonczylas sie tym ze moj kuzyn ma znajomego w fabryce plyt glownych do telewizorow,tak, tak w naszej miescinie jest takowa;).Maja programator i przeprogramoja mi to za free:D.Robilem flash biosu z winzgrozy i moze jakis pliczek mimo komunikatu sukcesu,nie dogral sie do konca.Jeszcze raz wielkie dzieki za szczera pomoc:)
  4. Juz jestem,bylo troche zabawy bo mam WC na procku,tak jak napisales wyjalem procka i ponownie zalozylem,usunolem drut-moda zeby ostatecznie wszystko wyeliminowac i LIPA,dzieje sie to samo.Jesli macie jakies pomysly to prosze o reakcje.Z gory dziekuje.
  5. Dokladnie,pod tym wzgledem gigabyte jest git,no nic zobacze bo kumpel mowil mi ze na allegro jakis gosciu flaszuje kostki.Oby wyszlo jak najtaniej i najszybciej.Kurka plyte mam jeszcze przez 6 miechow na gwarancji,ciekawe czy by ja przyjeli?
  6. No wlasnie u mnie jest rowniez podobnie,przy starcie wciska sie alt+F2 i upgreduje sie z dyskietki.Ale w tej konkretnej sytuacji wszystko staje w miejscu po wczytaniu info o dysklach,jest ten komunikat i kicha,zaden przycisk nie dziala nic nie mozna zrobic,ani wejsc do biosu,ani wczytac nowego biosu:(
  7. Płyta główna to ABIT NF7-S v.2
  8. Po upgrade biosu na ---by marlin--- pojawia sie taki komunikat---CMOS checksum error---Nie mam mozliwojsci wejsc w opcje biosu.Wszystko stoi w miejscu.Robilem clear biosu zworkami,wyjmowalem baterie,nic nie pomoglo:(Prosze o szybka porade.Cos mi sie wydaje ze kość biosu powedruje do serwisu.Mylę sie?????
  9. Pomocy,przeczytalem wszystko co sie da na ten temat w sieci.Aktualizowalem bios (Compaq Deskpro 5200),rowniez instalowalem drivery ze strony Compaq(teraz HP;)do obslugi wiekszych dyskow WD.I lipa,przy starcie widzi go jako 8GB.Jak wchodzi do wina to go wcale nie widzi:(Podpowiedzcie co mam poczac.Napiszcie w jaki sposob poustawiac zworki - moze jest taka opcja ze jest caly widoczny.
  10. ahia,juz jestem spokojniejszy,choc w Far Cry na maxymalnych ustawieniech(światło,cienie) na wodzie rowniez pojawiaja sie artefakty......a tak normalnie wszystko jest ok.
  11. Uczynilem tak jak zaleciles.Wszystko na max!!!W tescie z tymi slonikami;)nadal pojawiaja sie artefakty.
  12. W 3DMarku03 w tescie pixel shared 2 pojawiaja sie artefakty:(Tylko tam w innych juz jest Ok.Karte mam podkrecona,radiatorki na pamieciach ledwo cieple,bo bude mam dobrze chlodzona.Na ustawieniach defauldowych problem wystepuje rowniez.Karta to ATI 9700.Prosze o rade.
  13. Mam ten bloczek.Przepieknie i solidnie wykonany!!!!!!!!!!Na kadecie(bez wiatraka) i dziadoskej pascie :( ,juz jedzie do mnie arctik :D )mam w stresie 42C.A procek wywindowany na 2.4, 1.8 V i plytka Abicik .Oceniam wysoko!!!!Dobra robota :D
  14. Ok,zostalem przy pojemniczku.Altman ledwo co sie miesci :D ,ale tak jak pisaliscie temp.nie odbiega od sredniej.....Dzieki jest OK!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.