Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'Linksys'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • Najważniejsze
    • Podstawowe Zagadnienia
    • FAQ
    • Nowości
  • Sprzęt i Podkręcanie
    • Co kupić?
    • Procesory i płyty główne
    • Karty Graficzne
    • Pamięci RAM
    • Inne Komponenty
    • Elektronika
    • Alternatywne Platformy
    • Ekstremalne Podkręcanie
  • Urządzenia mobilne
    • Laptopy (notebooki) i urządzenia przenośne
    • Co kupić? - Notebooki, Laptopy i inne
    • Telefony komórkowe
    • Co kupić? - Telefony / smartfony / phablety / tablety
    • Android - urządzenia i software
    • Apple iOS - urządzenia i software
    • Windows Phone - urządzenia i software
    • Tablety - sprzęt
  • Chłodzenie i Modyfikacje
    • Chłodzenie Konwencjonalne
    • Chłodzenie Wodą i Inne Metody
    • Modyfikacje
  • Oprogramowanie
    • Microsoft Windows
    • Oprogramowanie
    • Sterowniki & Biosy
    • Unix & Linux & inne
    • Programowanie
    • Centrum Bezpieczeństwa
  • Sieci Komputerowe i Internet
    • Sprzęt Sieciowy & Wi-fi
    • Oprogramowanie Sieciowe
    • Providerzy
  • Inne
    • Gry
    • Ośla łączka
    • Prezentacje
    • Fotografia cyfrowa i grafika
  • Archiwum - Tylko do odczytu
    • ARCHIWUM: Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje
    • 2003: Sprzęt
    • 2003: Podkręcanie
    • Seti@Home & UD & inne
    • Sprzedam
    • Kupię
    • Inne

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Grupa


Tlen


Strona WWW


GG


Jabber


Skype


Skąd


Zainteresowania

Znaleziono 2 wyniki

  1. Witam, Mam od kilku tygodni problem z moim routerem Linksys WRT54G2. Problem zaczął się przed urlopem i po powrocie z wypoczynku czas się nim zająć. Poniżej link do producenta: http://support.linksys.com/pl-eu/support/routers/WRT54G2 Opis problemu: Router traci dostęp do internetu. Nie mam problemu z połączeniem komputer - router czy to przez WiFi czy po kablu. Połączenie jest zawsze. Problemem jest połączenie router - modem dostawcy internetu. Po odłączeniu prądu od routera, router nawiązuje połączenie z modemem i dostęp jest stabilny przez różny okres czasu, od 1 minuty do kilku godzin. Naprawienie problemy łączy się z odłączeniem prądu na kilkanaście sekund. Reset routera do ustawień fabrycznych nie pomaga, ustawień żadnych nie zmieniałem odkąd mam ten router (od 3 lat). Oprogramowanie jest prawie najnowsze (nowsze wprowadza jakąś bzdurę: "Resolved PPPoE connectivity issue with Bell Canada and Etisalat (UAE)"). Gdzieś czytałem, że problemem jest często zasilacz. Mam zasilacz do innego urządzenia o takich samych parametrach, niestety wymiana nie pomogła. Znalazłem temat z podobnym problemem na forum Linksysa. Niestety nie pomogło gdyż instrukcja: odłącz modem i router na 5 minut, podłącz modem, po 5 minutach podłącz router i zadziała jest średnim tłumaczeniem. Link: http://community.linksys.com/t5/Wireless-Routers/WRT54G2-connecting-to-a-SB5120-modem-through-comcast/td-p/348027 Co może być przyczyną? Przegrzewanie się routera? Mamy nieco wysoką temperaturę za oknem a to jest jeden z czynników, który trwa odkąd zaczęły się problemy. Czy może być inne przyczyna? Pozdrawiam
  2. Witam, jestem posiadaczem Linksysa X2000 (Firmware Version: v2.0.03) Od czasu do czasu jestem świadkiem dziwnych wydarzeń, mianowicie sytuacja wygląda tak: Router nagle traci połączenie z internetem(Neostrada 10Mbit ADSL2+) Nie da się wtedy zalogować na 192.168.1.1 - Adres nieodpowiada Po wyłączeniu i włączeniu nadal to samo Po wyłączeniu, wyjęciu kabla telefonicznego z routera włączeniu da się zalogować na 192.168.1.1, komputery widzą się w lanie, następnie gdy podłącze kabelek telefoniczny to w zupełności nie wiem od czego to zależy ale czasami router znowu przestaje odpowiadać, a czasami zaczyna działać(najczęściej po dwóch trzech resetach z wyjętym kablem telefonicznym) Jeżeli to coś zmienia używam wbudowanej w router opcji dyndns'a aby linkować swój IP z aliasem Ma ktoś jakikolwiek pomysł co może być nie tak o.O ? TP-LINK którego posiadam rusza z kopyta na tym samym kablu, czasami się podobnie zawieszał natomiast nie cały a jedynie jego moduł wifi. Będę naprawdę wdzięczny za jakiekolwiek opinie
×

Ważne informacje

Umieściliśmy pliki cookie na Twoim urządzeniu, aby pomóc Ci ulepszyć tę witrynę. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym razie zakładamy, że możesz kontynuować.