Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ryzen 5 5500'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Najważniejsze
    • Podstawowe Zagadnienia
    • FAQ
    • Nowości
    • O forum
    • O serwisie
  • Sprzęt i Podkręcanie
    • Co kupić?
    • Procesory i płyty główne
    • Karty Graficzne
    • Pamięci RAM
    • Inne Komponenty
    • Elektronika
    • Alternatywne Platformy
    • Ekstremalne Podkręcanie
  • Urządzenia mobilne
    • Laptopy (notebooki) i urządzenia przenośne
    • Co kupić? - Notebooki, Laptopy i inne
    • Telefony komórkowe
    • Co kupić? - Telefony / smartfony / phablety / tablety
    • Android - urządzenia i software
    • Apple iOS - urządzenia i software
    • Tablety - sprzęt
  • Chłodzenie i Modyfikacje
    • Chłodzenie Konwencjonalne
    • Chłodzenie Wodą i Inne Metody
    • Modyfikacje
  • Oprogramowanie
    • Microsoft Windows
    • Oprogramowanie
    • Sterowniki & Biosy
    • Unix & Linux & inne
    • Programowanie
    • Centrum Bezpieczeństwa
  • Sieci Komputerowe i Internet
    • Sprzęt Sieciowy & Wi-fi
    • Oprogramowanie Sieciowe
    • Providerzy
  • Inne
    • Gry
    • Ośla łączka
    • Prezentacje
    • Fotografia cyfrowa i grafika
  • Archiwum - Tylko do odczytu
    • ARCHIWUM: Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje
    • 2003: Sprzęt
    • 2003: Podkręcanie
    • Socket 462(A)/Slot A
    • Seti@Home & UD & inne
    • Socket 370/Slot 1
    • Pentium, K5, K6, 486, Cyrix, VIA (Epia) i inne
    • Windows Phone - urządzenia i software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Strona WWW


GG


Jabber


Skype


Skąd


Zainteresowania

Found 1 result

  1. Witam. Psiadam komputer procesorem Ryzen 3 2200g i Postanowiłem go wymienić na Ryzena 5500 gdy go wymieniłem wszystko działało stabilnie aż do mojego urlopu gdy wyjechałem na tydzień i komputer był bez dostępu do prądu. Po urlopie gdy chciałem włączyć PC wiatraki/ledy/wiatraki karty oraz zasilacza działały ale na EZ debug led świecił się stale CPU. Zrobiłem reste cmos, aktualizację biosu, sprawdziłem ramy, wszystkie wtyczki, wymieniłem baterię, wyjmowałem procesor z 6 razy ale nic nie pomagało ale jak włożyłem stary procesor tego Ryzena 3 2200g wszystko po resecie cmos się ładnie odpaliło. Tak więc wysłałem R5 na gwarancję po czym przysłali mi nową sztukę lecz niestety znów sytuacja się powtórzyła po 2 tygodniowym urlopie. I tu moje pytanie czy ktoś ma może pomysł czemu tak się dzieje z tym R5? R3 normalnie mi smiga może leżeć bez prądu i się odpala a R5 znów prawdopodobnie poszła. Moja cała konfiguracja: 500 Watt be quiet! System Power 9 Non-Modular 80+ Bronze MSI B450M GAMING Plus AMD B450 So.AM4 Dual Channel DDR4 AMD Ryzen 3 2200G 4x 3.50GHz So.AM4 BOX AMD Ryzen 5 5500 6x 3.60GHz So.AM4 BOX Patriot Memory Viper Elite II DDR4 16 GB (2 x 8 GB) 3600 MHz Nvidia rtx 3050 8gb
×
×
  • Create New...