Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sony vaio'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Najważniejsze
    • Podstawowe Zagadnienia
    • FAQ
    • Nowości
    • O forum
    • O serwisie
  • Sprzęt i Podkręcanie
    • Co kupić?
    • Procesory i płyty główne
    • Karty Graficzne
    • Pamięci RAM
    • Inne Komponenty
    • Elektronika
    • Alternatywne Platformy
    • Ekstremalne Podkręcanie
  • Urządzenia mobilne
    • Laptopy (notebooki) i urządzenia przenośne
    • Co kupić? - Notebooki, Laptopy i inne
    • Telefony komórkowe
    • Co kupić? - Telefony / smartfony / phablety / tablety
    • Android - urządzenia i software
    • Apple iOS - urządzenia i software
    • Tablety - sprzęt
  • Chłodzenie i Modyfikacje
    • Chłodzenie Konwencjonalne
    • Chłodzenie Wodą i Inne Metody
    • Modyfikacje
  • Oprogramowanie
    • Microsoft Windows
    • Oprogramowanie
    • Sterowniki & Biosy
    • Unix & Linux & inne
    • Programowanie
    • Centrum Bezpieczeństwa
  • Sieci Komputerowe i Internet
    • Sprzęt Sieciowy & Wi-fi
    • Oprogramowanie Sieciowe
    • Providerzy
  • Inne
    • Gry
    • Ośla łączka
    • Prezentacje
    • Fotografia cyfrowa i grafika
  • Archiwum - Tylko do odczytu
    • ARCHIWUM: Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje
    • 2003: Sprzęt
    • 2003: Podkręcanie
    • Socket 462(A)/Slot A
    • Seti@Home & UD & inne
    • Socket 370/Slot 1
    • Pentium, K5, K6, 486, Cyrix, VIA (Epia) i inne
    • Windows Phone - urządzenia i software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Strona WWW


GG


Jabber


Skype


Skąd


Zainteresowania

Found 2 results

  1. Witam, Mam laptopa Sony VAIO model SVE1513R1EB, który nie uruchamia się. Włączam przyciskiem ASSIST i nie ma obrazu (BIOS się nie uruchamia), włączam normalnie i również nie ma obrazu/nie włącza się. Podłączałem swój inny dysk twardy, również to samo. Co ciekawe pamięć RAM gdy jest włożona pod 1 slot (ta która była od początku w laptopie) laptop ma takie objawy, gdy zmienię na slot 2, po chwili wyłącza się i włącza i wyłącza. Testowałem tą pamięć i działa jak i włożyłem inną pamięć ram do tego laptopa i co ciekawe na innej sprawnej pamięci nie uruchamia się ani na slocie 1 ani 2 (włącza się i od razu wyłącza itd). Próbowałem podłączyć do monitora laptopa ale również bez efektów. Jedynie co zauważyłem po włączeniu laptopa to migająca ciągle lampka dysku twardego, a diody "wirless" oraz power się święcą ciągle. Jakieś sugestie co to może być nie tak?
  2. Witam, mam laptopa Sony Vaio VGN-FW41E Chciałbym zmienić ramy obecnie mam 2x2GB hynix 2gb 2Rx8 PC2 - 6400S - 666 - 12 hmp125s6efr8c - s6 ab są to kości ddr2 z tego co wiem czy mogę wsadzić do mojego laptopa kości ddr3?? jakie najlepiej?? stosunkowo niedrogie a dobre. I czy lepiej mieć 8gb dobrego ramu czy 16gb mocno średniego?? nie znam się bardzo na pamięciach ram, a nie mam kogo się spytać o poradę, więc piszę tutaj :) dziękuje za pomoc!
×
×
  • Create New...