Skocz do zawartości
Mlody_tm

Nec FE770 piszczy ??? !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Monitor Nec FE770 od 3 miesięcy, niedawno zacząl "piszczeć" dzwiek jest cichy ale nie do wytrzymania !!!! "popiszczy" jakies 10minut, przestaje i po jakims czasie znowu piszczy. Mam Nowy system, karte graficzna Sapphire Radeon 9800 Pro, rozdzielczosc 1024x768 (85Hz) Najlepiej bym reklamował, ale nie wiem w jaki sposob...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Monitor Nec FE770 od 3 miesięcy, niedawno zacząl "piszczeć" dzwiek jest cichy ale nie do wytrzymania !!!! "popiszczy" jakies 10minut, przestaje i po jakims czasie znowu piszczy. Mam Nowy system, karte graficzna Sapphire Radeon 9800 Pro, rozdzielczosc 1024x768 (85Hz) Najlepiej bym reklamował, ale nie wiem w jaki sposob...

To fajnie masz... A tak a propos, o co ci w ogóle chodzi ? Chcesz się pochwalić, że nie umiesz złożyć reklamacji ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupilem monitor na fakture, ale nie dostalem zadnej gwarancji. dlatego nie wiem czy na podstawie faktury moge reklamowac. A jesli chodzi o glowny problem, czyli ten dziwny halas ktory czasem wydaje moj monitor... jesli nie potrafisz pomoc, to po co w ogole sie udzielasz ?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktóra jest równoznaczna z kartą gwarancyjną tak że śmiało możesz iść złożyć reklamacje.

Sam mam taki monitor od jakies 2 lat i narazie nienażekam może jest jakiś felerny.

A jkąś dokumentacje to masz do tego monitora bo czasami jest że wystarczy zadzwonic i sami przyjadą z serwisu firmy. Poszukaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi