Mlody_tm Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Mam Monitor Nec FE770 od 3 miesięcy, niedawno zacząl "piszczeć" dzwiek jest cichy ale nie do wytrzymania !!!! "popiszczy" jakies 10minut, przestaje i po jakims czasie znowu piszczy. Mam Nowy system, karte graficzna Sapphire Radeon 9800 Pro, rozdzielczosc 1024x768 (85Hz) Najlepiej bym reklamował, ale nie wiem w jaki sposob... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Mam Monitor Nec FE770 od 3 miesięcy, niedawno zacząl "piszczeć" dzwiek jest cichy ale nie do wytrzymania !!!! "popiszczy" jakies 10minut, przestaje i po jakims czasie znowu piszczy. Mam Nowy system, karte graficzna Sapphire Radeon 9800 Pro, rozdzielczosc 1024x768 (85Hz) Najlepiej bym reklamował, ale nie wiem w jaki sposob...To fajnie masz... A tak a propos, o co ci w ogóle chodzi ? Chcesz się pochwalić, że nie umiesz złożyć reklamacji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody_tm Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Kupilem monitor na fakture, ale nie dostalem zadnej gwarancji. dlatego nie wiem czy na podstawie faktury moge reklamowac. A jesli chodzi o glowny problem, czyli ten dziwny halas ktory czasem wydaje moj monitor... jesli nie potrafisz pomoc, to po co w ogole sie udzielasz ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Faktóra jest równoznaczna z kartą gwarancyjną tak że śmiało możesz iść złożyć reklamacje. Sam mam taki monitor od jakies 2 lat i narazie nienażekam może jest jakiś felerny. A jkąś dokumentacje to masz do tego monitora bo czasami jest że wystarczy zadzwonic i sami przyjadą z serwisu firmy. Poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 miałem w pracy to samo i pomogła zmiana odświeżania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...