Skocz do zawartości
Aurora001

GF 4 Ti 4200 gainwrd GS + AD77 :(

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis odbieram juz 3 taka karte z serweisu po tym jak kupilem ja na allegro. Kiedys juz pisalem ale sadze ze moze jeszcze ktos mi pomoze.

Boja sie wsadzic ponownie ta karte i jej uzywac. Chyba poczekam z nia do wlozenia do lanparty...

Otoz gram sobie na nowym GF 4 Ti i nagle ni z pietruszkki wywalało mi black screen, calkowity zwis karty z tym ze nie black a rozowo-zolte pionowe pasy ktore pokryte byly siateczka. w 3dmarku01 na sterach 44.03 mialem wyniki kolo 8000 :evil: zas jak ustawilem w opcjach karty GF 4 Ti 4400 to jak przeszedlem 3dmarka to to juz byl fart :evil:

Sprawdzajac temperature rdzenia i radiatorkow na pamieciach wszystko bylo cieplejsze niz na moim GF 4 MX wykreconym jeszcze nie do granic :twisted: I jeszcze dziwne bylo to ze w biose mialem wlaczone SBA i FW a riva i sandra pokazywaly mi ze sa wylaczone :roll: I teraz sie zastanawiam czego to jest wina. Uszkodzonego AGP, (zbiosowalem plytke zeby dobrze radzila sobie z GF 4 Ti ) czy moze win ME zawodzil? Zastanawiam sie w ogole czy nie sprzedac tego GF i kupic radka 9500PRO za podobne pieniadze, bo karte chce sprzedac w jakis ogloszeniach za 500 a jak nie pojdzie to allegro 450 gdyz karta bedzie miec 36 miechow gwary.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozatym kto da ci za nia 500 zeta? da sie kupic 4Ti 4200 za 220-250 zeta! a 4600 za 300!!!

Szukam frajera w lokalnych anonsach. A czy to nie powinno byc tak ze jak juz dostane 3 karte i tez bedzie zwalona to nie powinni mi dac co bedzie dzialac i miec podobna wydajnosc? Bo jesli tak to w poniedzailek jade i kloce sie ze nie chce juz GF 4 ti a maja mi dac cos innego tylko nie jakiegos 5700 LE wrr ;/ bo gainward nie ma zwyklego 5700 ;[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi