DJ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Nie wiem czy jesteś wierzący czy nie, ale ............ pisze się inaczej :) Jesli tylko dwie pamiątki pójdą ci razem to im więcej RAM;u tym lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 no to ok bo teraz mam 256 d43 i dokupie 512 d43 , powiedz mi dj , jak nie mam duala to gdzie wsadzam kostke ??? do tego samotnego gniazda co jest innego koloru bliżej krawędzi płyty ?????? a jak mam duala to wszadam 2 koło siebie bliżej proca ????? i powidz mi , bo w twoich rękach przechodzi z 50 d43 dziennie :D: , czy mój wynik oc na sprzecie z podpisu to dobry wynik ?????? bo nie moge uzyskać stabilnego 255 ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 no 250 FSB to dobry wynik. Ale kurcze co do Hynixa D43 to mam nadzieję, żę trafisz na dobra sztukę, która tak będzie chodzić. A do duala wkłada się w pierwzy i ostatni slot,m czyli ten środkowy zostawiasz w spokoju. Taki Hynix powinien iść bez problemu w Dualu na 200 MHz. Jeśli na 250 MHz nie pójdze to wymieniaj do skutku w sklepie twierdząc, ze nie chce chodzić z twoim drugim Hynixem (niby) 512 MB. Bo wiesz, dobrze ze w sklepie nie powiesz, ze nie kręci ci się :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 to przyjde do was do sklepu i tak będe wymieniał :P: a jak mam singiel to jak wszadzam ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 to przyjde do was do sklepu i tak będe wymieniał :P:Ja już nie PCP :D a jak mam singiel to jak wszadzam ??W dwa pierwsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 jak to ?????!!!!!!!!!!!! nie pracujesz już w pcp ??!!! czemu , co sie stało , widziałem cie jescze nie tak dawno w pcp ....... ps : do duala na a7 pierwszy i ostatni a do single 2 pierwsze ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 jak to ?????!!!!!!!!!!!! nie pracujesz już w pcp ??!!! czemu , co sie stało , widziałem cie jescze nie tak dawno w pcp ....... No już ponad miesiąc. A czemu, to hmmmm myślę ze powinieneś looknąć na forum PCP na dwa wątki ktore znajdują sie w Księdze skarg i zażalen o raz w wolnych tematach. Ten drugi jest the best :D ps : do duala na a7 pierwszy i ostatni a do single 2 pierwsze ????Tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 szkoda <smutny> ale jak byłem jakieś 2 tygodnie temu po radeona to byłeś jescze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 szkoda <smutny> ale jak byłem jakieś 2 tygodnie temu po radeona to byłeś jescze :) To w takim razie mnie źle kojarzysz. To nie ja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...