korzeń Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Zastanawiam się nad kupnem tej komóry ( poprzednia to N3310 ale utopiłem ja w jeziorze :x ), więc pytanko jest proste. Co Wam się najbardziej podoba w GD96, a co w niej jest do bani ?????? Jakie są Wasze doświadczenia ??? Słuchajcie, jak Wam chodzą baterie w 96'tce ??? Czy Panasonic przegioł ostro sprawe z baterią, ma tylko 650mAh.Troche mała pojemność (moim zdaniem oczywiście). Telefon ma spry ekran, więc pobór mocy nie jest chyba taki malutki! :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Ja ma GD93, bateria 650 mAh, ale trzyma lekko tydzień. Menu jest ciut pokomplikowane, sądze, że w gd96 to poprawili. Najlepiej idz do salonu, obejrzyj, zobacz jak menu i jak lezy w ręce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Kumpel kupił w promocji i musze powiedzieć że telefonik jest wypasiony. Duuuży ekranik troche dziwne menu. Lekki !!!!!!!! Ogólnie fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 no mam to cudo, czyli GD 96 i jestem bardzo zadowolony 1. nie jest mały(ale bardzo duży też nie), ale dla mnie to zaleta 2. bateria trzyma przy "delikatnym" używaniu ok. 4-5 dni 3. olbrzymi wyswietlacz, wysoko kontrastowy, 3 kolorki do wyboru 4. GPRS i WAP over GPRS 5. kabelek RS 232 w zestawie 6. mocna wibra, ustawiasz : z dzwonkiem lub sama wibra 7. głośne dzwonki 8. dzwonki polifoniczne, dla mnie super bajer 9. ksiażka w telefonie na 200 wpisów razem z e-mailami 10. terminarz 11. funkcja głośnomówiącego tel. 12. poruszanie się po menu joystickiem, bardzo dobrze to działa, żadnych pomyłek i problemów 13. bardzo małe czcionki, ślepi nie mają szans 14.nagrywanie dzwonków, tzn. tylko 2 15. nagrywanie rozmów, ale nie jest to niestety dyktafon tak jak w GD 93 16. trzeba się przyzwyczaić do przeglądania książki tel. 17. trochę skopane pisanie SMS-ów, ale da się przyzwyczić 18. dobra klawiatura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 polecam test na wp :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 www.gsmonline.pl - poszukaj testu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 http://www.gsmonline.pl/tests/?link=show_d...ails.php?id=101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Ja mam inne zdanie Panasonic jak Panasonic- nidy nie przepadałem i nie będe przepadał.Nawet za GD-93 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...