p3dzi0r Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 no wienc sobie sprawiłem LCD16x2 (akurat braciszek mi sprawił , kilka sztuk) i prubuje go walnonc w zaślepkę 5.25 cala , i sprawdzałem , wszytsko cool ale czy normalnom farbkom da sie przekolorowac zaślepkę ? i chcę ją jeszcze jakoś upienkszyć i za bardzo nie wiem jak ?? :x , macie może jakieś pomysły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 nlepiej jak sie samemu na jakis fajny pomysł wpadnie wtedy mozna pokazać kumplom i sie pochwalić a jak sie zerżnie z jakiejś stronki to potem kumple przyjdzie i ci powie kurde nie mogłeś sam coś wymyślić na pewno wpadniesz na jakis fajny pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 FarbkĄ normalnĄ da sie pomalowac (znaczy nie tyle normalna co np. modelarska) ale efekt nie bedzie zbyt ladny, poza tym mozna latwo zadrapac... lepiej malowac lakierami w sprayu, ale takimi pseudosamochodowymi najlepiej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 w mojej obudowie zalozylem lcd tez w zaslebke 5,25' ale mi sie to nie widzialo wiec kupilem szpachle samochodowa i i tak nalozylem na zaslepke ze teraz wyglada jak by obudowa byla orginalnie z LCD :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...