marek.t Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 siemka, mój bart ma geforce 2 mx 400 i mam takie pytanko: jest jakiś program do zmiany timingów na tej kaRCIE jak np. ati tray tools dla mojego radka?? jeśli nie to w jaki sposób można przyspieszyć pamięci i rdzeń?? v-mod?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 programy: power strip i riva tuner idealnie sie do tego nagają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 to w takim razie jak niby zmienić timingi w riva tuner?? mi nie chodzi o zwykłe podkrecanie, mi chodzi oz mianę timingów a pozniejostzrejsze krecenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 wie ktoś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuchciK000 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Tak jak napisal szopenowski"programy: power strip i riva tuner idealnie sie do tego nagają" a o zmianie timingow se lepiej zapomnij bo nic ci one nie dadza. To za stara karta zeby sie bawic nia w ekstremalne krecenie :roll: Poprostu tylko riva tunerem se krec. A jaka firma tej karty i jakie taktowania?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Tak jak napisal szopenowski"programy: power strip i riva tuner idealnie sie do tego nagają" a o zmianie timingow se lepiej zapomnij bo nic ci one nie dadza. To za stara karta zeby sie bawic nia w ekstremalne krecenie :roll: Poprostu tylko riva tunerem se krec. A jaka firma tej karty i jakie taktowania?? :wink: ciach!a, do czego sie nadają?? wyraźnie postawione pytanie, program do zmiany timingów w kartach NV , a nie podkręcania.. sam sie jeszcze nie spotkałem z takim programem , i z tego co wiem nie ma takowego po nv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuchciK000 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 [ciach!], do czego sie nadają?? wyraźnie postawione pytanie, program do zmiany timingów w kartach NV , a nie podkręcania.. Leborg w pytaniu bylo o podkrecaniu po zmianie timingow. I odp. ze lepiej nie zmieniac timingow i normalnie podkrecic :) :) A program do zmiany timingow do NV jest tylko nie wiem czy bedzie dzialal do gf2, zreszta zmiana timingow na tej karcie nie da wiecej niz 10mhz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 z tego co wiem zmiana timingów daje często o wiele więcej niz 10mhz , nawet na starszych kartach;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuchciK000 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Mialem kiedys gf 2 :wink: i po zmianie timingow podkrecilem ja jeszcze o 12mhz wiecej niz normalnie :wink: :wink: duzo to nie dala wiec uwazam ze nie ma sensu sie tym bawic :o Ale kazdy ma swoje zdanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 to moze powiesz czym zmieniales timingi?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuchciK000 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Programem coolbits do denatorów z łatka, poszukaj na necie jest tego duzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 timingi łosiu, timingi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 ja rdzen swojego mx-a podkrecilem ze 166 do 227 :] gorzej z pamieciami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 to karta mojega brachola wiec nawt nie wiem jakie ma taktowania zabardzo :oops: , ale zdaje mi si ze 210/170, pamięci chodzą tylko 5mhz w górę :? , dzieki za odp. sprawdzimy co da ten program , a może jeszcze jaieś rady jak ustawić timingi w tym programie?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...