Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Czy do płyty GigaByte 7VAXP chipset VIA KT400; Lan Realtek 10/100; kontroler FireWire; USB 2.0; Raid Promise ATA133; audio 5.1; AGP x8 cena brutto: 599 zl Warto dokupić kartę dźwiękową Sound Blaster Live Player 5.1 OEM, czy może jakąś inną. Czy też może wystarczy ta zintegrowana na płycie głównej?? dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Jak już to jakoms karte z wyjsciem optycznym, np Audigy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Mnie by wystarczyła ta z płyty ale jak jesteś melomanem to możesz szukac czegoś innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Mnie by wystarczyła ta z płyty ale jak jesteś melomanem to możesz szukac czegoś innego. a czym sie ona różni od SB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Ej mistrzu! Nie przepłacaj tu: www.popland.pl masz ją za 555zł :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 ja bym polecił live'a !!! 5.1 za 100 juz spokojnie kupisz na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Jakosc dzwieku zintegrowanego ukladu jest za przeproszeniem do d... W zwyklych mp3 slychac roznice. Pozatym wiekszosc lepszych gier obsluguje EAX a bez niego dziwnie brzmi nie naturalnie wedlug mnie. Po jakiego Audigy? Przeciez jedyne co zrobili to plynne przejscie miedzy srodowiskami. Np. w grze pomiedzy tunelem a otwarta przestrzenia. Wyjscie wcyfrowe pff.... Jak na razie nie widze potrzeby kupowania. Na pewno wieksza odczujesz roznice kupiac jakiegos L!VE a ukladem zintegrowanym z plyta. Niestety twoje uszy nie doznaja takiego szoku po przesiadce z L!VEa na AUDIGY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...