Aurora001 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Dzis jade po 4 GF 4 Ti od gainwarda. wrr. Wszystkie sie pala po kolei :( I teraz mam pytanie. Kiedys sie zle bawilem w krecenie procka i poszlo FSB 155 przy dzielniku 1:5 i napiecie na szynach bylo 40hz. Czy mozliwe ze to uszkodzilo mi port AGP? Ze teraz pali mi GF 4 ti a nie chce ruszyc mojego starego GF 4mx? Jak sprawdzic miernikiem napiecie na AGP? Specjalnie wolam dziadka elektryka z miasta oddalonego o 600km :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 A jakie chlodzenie masz na tym Gainwardzie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 To co fabryka dala. I oryginalne radiatorki na pamiatkach. Karte nawet jak dawalem 200/400 to tez zwiechy. Zmienialem nawet na agp2x i tez [gluteus maximus] ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Zasilacz to raczej odpada wiec pozostaje Ci plyta glowna i cos z nia nie tak jest po prostu.... Wyslij ja do serwisu albo sprzedaj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 w dupe . W takim razie czekam az mi wysla DFI lanprty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...