yogi186 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 A więc jest taka historia, że przeleci prawie cała instalkę. Gdy do końca jest 5 minut to wywala coś jak blue screen z tekstem że musiał zakończyć instalacje, bo mógłby uszkodzić komputer (czy jakoś tak) i takie tam inne bzdety. Co to qrde jest????? Jak to pominąć, naprawić????? Bo koniecznie chce sprawdzić jak XP u mnie działa, a jak będzie kiepsko to i tak go usunę - ALE MUSZĘ GO ZOBACZYĆ !! Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Qrde pomóżcie no. Ide powalczyć trochę sam, zobaczymy co wskuram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 No poradziłem sobie A nawet się mile zaskoczyłem. No niedość, że szybko się ładuje, to jeszcze śmiga bezproblemowo, a dodatku szybko :-) Dzięki wszystkijm za pomoc ;-) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...