Huzio Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 :o Proszę o podpowiedź gdzie szukać fajnych stylowych POLSKICH czcionek, a w szczególności ozdobnych czcionek. :x Tylko nie piszcie że mam wpisać w przeglądarce "polskie czcionki" :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 ja biore zagraniczne bez polskich znakow i dorabiam ogonki np. we flashu and corelu itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 http://www.digit.pl na bank są zarombiste czcionki ale niewiem czy polskie :? musisz sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 sorry za takie odgrzanie tematu...ale po co zakładać nowy... Potrzebuje jakiś "ładnych" czcionek na zaproszenia ślubne...tyle, że mają być inne, problemu by nie było bo w gąszczu internetu coś się znajdzie, ale...bez PL znaków :( zainteresował mnie więc ostatni post w temacie, jak konkretnie dorobić "ogonki" do czcionek? może ktoś mnie poinstruować i czy efekt będzie dobry czy widocznie sztuczny i odstający od reszty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...