ZonX! Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 nie wiem czemu ale mój BIOS nie zapamietuje ustawien kiedy wyłącze zasileanie dla płyty. Wyłączam listwe i ustawienia siooo. Mam plyte ASUS A7V266-E proca antka xp 1700+ palomino bateria zdaje sie byc dobra. Ma ktos moze jakieś pomysły??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Nie pamięta żadnych ustwień, czy tylko FSB? Jeśli to drugie, to poprostu niektóre płyty tak mają, że w wypadku zwisu komputera lub wyłączenia zasilania wracają do standardowego FSB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZonX! Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Nie zapamietuje kompletnie nic nawet daty systemowe :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Jesteś pewien, że to jednak nie jest wina baterii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZonX! Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Jestem pewny. Dzisiaj kupiłem nową bateryjkę i problem wystepuje nadal :/ Wiec to nie bateria chyba ze jakies styki gdzies nie łączą, nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZonX! Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Jestem pewny. Dzisiaj kupiłem nową bateryjkę i problem wystepuje nadal :/ Wiec to nie bateria chyba ze jakies styki gdzies nie łączą, nie wiemJestem pewny. Dzisiaj kupiłem nową bateryjkę i problem wystepuje nadal :/ Wiec to nie bateria chyba ze jakies styki gdzies nie łączą, nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...