Nec616 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 ktory kupic ten http://www.nec.co.uk./e228_3G_Device.aspx czy ten http://www.nec.co.uk./e616v_3G_Device.aspx Ktory myslicie ze jest lepszy i dlaczego? Jam mysle nad 616v. Pozdro. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Mimo, ze nie mam pojecia o co pytasz bo linki nie dzialaja, to mowie Ci: bierz drozszy :twisted: Tak wogule to co powinno byc pod tymi linkami, telefony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 tak powinny byc telefony, znajdz sprawne linki i podaj jeszcze raz. Aha i prosze o przeniesienie topicu do dzialu "elektronika" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 skasujcie kropke po "uk." i bedzie dzialac :] a co do samych telefonow to kurde nawet nie wiedzialem ze nec telefony produkuje :> moim zdaniem e228 fajniejszy bo nienawidze rozkladanych telefonow .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nec616 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Przepraszam ze napisalem nie w tym dziale co trzeba(jestem nowy) :oops: U mnie linki dzilaja(moze jakas awaria). Mam okazje kupic jeden z tych telefonow z tych telefonow dosc tanio. Ktory radzicie? Dzieki za odpowidzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Bierz neca 616v! Jest brdzo ladny i zgrabny, ma lepszy wyswietlacz! A ten drugi jest ogromny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojent Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 te wszystkie neci są ogromne : P i jakoś mi się nie podobają, sima ściąga się za 50 zł a polskiego langa do niego nie ma jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...