domel.fm Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Za zadne skarby nie moge odkleic tego p******* radiarora z mojego radka 9200 i jestem zły bo na pasywnym nic go nie podkręce ........ :( Sorki za zasmiecanie forum ale ......... Dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Mozesz zrobic to na dwa sposoby: 1.Podczas windows wlaczyc 3dmarka i rozgrzac GPU i potem pociagnac za radiatorek i powinien pujsc. 2.Wlozyc do zamrazarki na jakis czas wtedy klej sie skruszy i tez zejdzie. Tylko uwazaj troszke bo mozesz zrobic kuku karcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Rady tu powyżej są dobre, ale dam Ci jeszcze jedną: musisz odrzucić strach i użyć większej siły. Rdzeniu na pewno nic nie zrobisz po prostu musisz przełamać strach i uwierzyć w MOC. Tylko pamiętaj rozgrzej albo zamroź nie próbuj bez tego, bo możesz z klejem pociągnąć coś jeszcze :) Niech MOC będzie z TOBA. P.S: I jak pompka doszła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Podgrzej suszarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel.fm Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Thx za odpowiedzi... Niecg moc bedzie z wami udało sie (dopiero zastosowanie kombinerek i suszarki) ........... grosikboss pompka doszła ale 2 tygodnie czekalem .... Ale warto było jest super naprawde wydajna . Jesli chodzi o cos to moge polecic eheim.pl pod warunkiem ze priorytetem jest cena a nie czas oczekiwania eheim 1250 za 280zł po negocjacjach... Moze w innych przypadkach jest inaczej ponoc operator firmy był chory... Pozdrawiam i niech moc bedzie z wami ... :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel.fm Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 wiec po zaqstosowaniu kombinerek i suszarki a wczesniej zamrażalnika karta zaczeła wyswietlać jakieś saiencefiction przecinki nawiasy itp. w windzie niby bylo wszystko ok akle po kilku uruchomieniach winda tylko w trybie awaryjnym sie uruchamia wiec teraz została mi riva tnt 32 smiec ale innego smiecia niemam................. :( :( :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Ja tam poszedłem na żywioł i zrobiłem to z moim radkiem bez żadnej zamrażarki i suszarki. Po prostu trzeba odpowiednio uchwycić kartę, żeby się nic nie złamało i tyle. Poza tym mały, płaski śruokręt i chwilka nerwów. Jak mi radiator wypier...ło w sufit( dobrze że nie w okno :P ) to mało zawału nie dostałem. :D Karta jak widać w podpisie działa do dziś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 sorki za OT: Benito jak u ciebie na mobo z mosfetami przy Vcore 2V 8O ?? nie splynely jeszcze po laminacie ?? moje na 1.95V mnie parza :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Moje tysz parzą, ale cewki jeszcze bardziej. Jakieś radiatorki im wymyślę niedługo, ale na razie rock stable. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KloN Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 tiaaa, ja po tym jak użyłem mocy żeby odkleić CS od GPU na moim R9700 (sam radiator odszedł bez problemu) mam procek na grafie uboższy o dwa takie sreberka :cool:. Na szczęście jak już mi się ręce przestały trząść i włożyłem kartę do kompa to okazało się, że nie zauważyła zmiany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...