Gather Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Witam, moja 2 miesieczna myszka A4Techa Libero RF 215 to jest myszka bezprzewodowa. Na samym starcie systemu nic sie nie dzieje dopiero po minucie zaczyna sie filmowac t.zn. wogole nie reaguje na ruch, nie swieci sie dioda przy odbiorniku odczekam chwile nie ruszając nią i znowu działa na kilka chwil i tak w kółko. Może to nie wina myszki tylko portu PS/2. Pomóżcie mi bo bez myszki praca i granie na kompie jest nie do zniesienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 na 90% baterie ja mam takie objawy w swojej jak mi siadają, a powiem tak siadają bardzo czesto wytrzymują góra 2-3 miesiące Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Odłącz głośniki odsuń monitor.... byle co ja mam za dzo sprzęta i nie działa u mnie żadna myszka prócz przewodowej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 sprobuj myszy na IR, niemożliwe jest zeby Ci nie poszła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...