slayne Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Czy ktos ma taki naped. Jak sie sprawuje. Mam okazje kupic za niewielkie pieniądze ale nie mam jak sprawdzić (wysyłka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 kupuj nie zastanawiaj sie WAZNE ZE SCSI!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Posiadam go od 3 lat i mimo dość intensywnego użytkowania jak dotąd sprawuje się dobrze. Sporadycznie pojawiaja sie problemy ze startem płytek szczególnie gorszej jakości - ale czego wymagać po 3 latach. Przy zrzucaniu płytki na dysk (w Nero) - prędkość odczytu danych - około 8 X (sporadycznie przyspieszy i do 32 X). Ale za to zrzucanie plytki AUDIO - wydawać by się mogło że z pełną prędkością (średnio 2 X szybciej jak TEAC 40 - przetestowałem). Ogólnie - napęd "nie do zdarcia". Moja rada - jak okazja - to bierz, POLECAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Sorry za OT ale ja mało z fotela nie spadam kiedy patrzę na avatarek genghiskhan'a :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...