qvs Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 mam do jutra zadeklarowac sie jakie biore pamiatki chodzi o 512 megowe ddr 400 mam do wyboru : jakies syfiaste nonamy CL 3 za 250 zeta Kingstown'y CL 2.5 za 315 zeta nie mam zamiaru ich krecic moj sprzet to barton 2500+@2.2GHz + Epox 8rda+ rev 2.0 na nforce2 nie mam zbyt wiele kasy wiec te 65 zeta to dla mnie sporo :-) jak duza moze byc roznica w wydajnosci pomiedzy nimi ? oplaca sie doplacic ze 65 zeta ? dzieki z gory za pomoc pozdrawiam :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Brałbym Kingstony, zawsze jest duża szansa, że pójdą na CL2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Ale tak bez podkręcania... W sumie też jestem ciekaw co się bardziej opłaca. Koniec-końców błędy ramu nie są chyba zbyt groźne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Wcale niegrozne Okazjonalne zwichy, błędy w wynikach obliczeń, freezy... nic takiego ciężkiego Wcale niegroźne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 u mnie ograniczało się do zwichy raz na pare dni... Ale faktycznie może się np podczas defragmentacji przydarzyć. Gorzej, jeżeli przesadziłem i nie mogłem kompa uruchomić, w tym biosa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 jak nie masz zamiaru podkrecac to znaczy ze nie zalezy ci na tych ulamkach procenta wydajnosc i o ktore my walczymy. wiec lepiej wez sobie te nonamy bo kingstony beda tak samo szybkie bez ustawienia porzadnych timingow (co juz podchodzi pod podkrecanie) a nawet jakbys ustawil to daloby ci to maly wzrost w testach syntetycznych i zaden w normalnej pracy kompa. a reklame dosi pewnie widziales. a jak ci pamieci nie beda dzialac bo beda sypac bledami to przeciez kazdy noname ma gwarancje i musza ci wymienic proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...